SERIE A’-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι
Τετράδα τέλος για τη Λάτσιο, που γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Φιορεντίνα. Οι βιόλα με το τρίποντο αυτό καθάρισαν την παραμονή.
Στο 3ο μόλις λεπτό ο Ριμπερί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μποναβεντούρα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω και στο 11’ ο Ντραγκόβσκι πραγματοποίησε μαγική επέμβαση σε κεφαλιά του Σάβιτς. Στο 26ο λεπτό η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Ιμόμπιλε, ενώ στο 30’ το σουτ του Ιταλού φορ σταμάτησε στον Μιλένκοβιτς. Και στο 32ο λεπτό ο Καστροβίλι άνοιξε αριστερά στον Μπιράγκι που έκανε το γύρισμα για τον Βλάχοβιτς κι εκείνος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 36ο λεπτό ο Ντραγκόβσκι είπε όχι σε κεφαλιά του Σάβιτς και στο 40’ το σουτ του Πουλγκάρ κόντραρε στον Ατσέρμπι κι έφυγε λίγο έξω. Στο 42ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Φιορεντίνα αλλά ο Ντραγκόβσκι τον νίκησε και πάλι.
Στο 62ο λεπτό η νέα κεφαλιά από τον Πετσέγια πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 65’ ο Ρέινα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βλάχοβιτς.
Στο 81ο λεπτό ο Περέιρα έβγαλε το γκολ αλλά η προβολή το Ιμόμπιλε δε βρήκε στόχο για εκατοστά και στο 89’ μετά από κόρνερ του Πουλγκάρ, ο Βλάχοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 90+4’ ο Ιμόμπιλε έχασε μια ακόμη ευκαιρία και στιγμές αργότερα αποβλήθηκε ο Περέιρα.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Κάσερες, Μιλένκοβιτς, Βενούτι, Μπιράγκι, Πετσέγια, Ριμπερί (86’ Κουαμέ), Μποναβεντούρα (73’ Αμραμπάτ), Πουλγκάρ, Καστροβίλι (90+1’ Κοάρτα Μαρτίνεθ), Βλάχοβιτς
ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου (75’ Μουρίκι), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λούλιτς (64’ Περέιρα), Λέιβα (64’ Κατάλντι), Αλμπέρτο (75’ Άκπα Άκπρο), Κορέα, Λατσάρι (63’ Λουίζ Φελίπε), Σάβιτς, Ιμόμπιλε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
