Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και ασθενείς βροχές στα βορειοανατολικά την ώρα που η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει.
Σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης που εκδηλώνεται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, αναμένεται να κορυφωθεί από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής έως και τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις σκόνης να εντοπίζονται στην Κρήτη και στο Αιγαίο.
Αντίθετα, την Κυριακή η επικράτηση ενισχυμένων βόρειων ανέμων θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση της αφρικανικής σκόνης προς νότο, ενώ πτώση αναμένεται να σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και νότια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
