Ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας συνάντησε τον πρώτο άνθρωπο που εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού στην χώρα μας, τον κ. Μιχάλη Γιοβανίδη.
«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Γιοβανίδη στον κ. Κικίλια.
«Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μ. Γιοβανίδη.
Ο υπουργός μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, όπου αντάλλαξαν ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.
Όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας: «Η Επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους. Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
