Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θέλει Ριμπερί η Λάτσιο

Το συμβόλαιο του Φρανκ Ριμπερί με την Φιορεντίνα λήγει σε λίγους μήνες και οι λατσιάλοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ελεύθερος μένει σε λίγους μηνες ο Φρανκ Ριμπερί καθώς το συμβόλαιο του με την Φιορεντινα εκπνέει τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο 38χρονος άσος περιμένει να μάθει το όνομα του νέου προπονητή των «βιόλα» πριν αποφασίσει εάν θα αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης για μονοετή ανανέωση και μάλιστα με μείωση αποδοχών.

Αυτή η αναμονή ενδεχομένως ευνοεί τους συλλόγους που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ριμπερί, όπως είναι η Λάτσιο. Που επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ