Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παναθηναϊκός: Χωρίς Νέντοβιτς με ΑΕΚ

Σημαντική απουσία για τον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/4, 20:00). 

Ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τον κοροναϊό και πλέον μετράει αντίστροφα προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ακόμα δεν έχει επανέλθει στο 100% με αποτέλεσμα να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδα. Η κατάστασή παρακολουθείται από  το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε ο Νέντοβιτς δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο ελληνικό ρόστερ, όπερ και σημαίνει ότι δεν θα είχε, έτσι και αλλιώς, δικαίωμα συμμετοχής στο ματς. Τα επόμενα 24ωρα ο Όντεντ Κάτας θα αποφασίσει για εκείνον που θα μείνει εκτός. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτός αναμένεται να είναι ο τραυματίας Τι Τζέι Μπρέι και να παραμείνει στο ρόστερ ο Σέλβιν Μακ.  

Αντίθετα, κανονικά επέστρεψε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (28/4, 20:00) για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Basket League.

Φυσικά παραμένουν εκτός και οι τραυματίες Μαντζούκας, Καλαϊτζάκης και Μπρέι. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ