Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, παραδέχθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στη NOVA:
«Νομίζω ότι αν το δούμε σφαιρικά, στα τρία τελευταία ντέρμπι η ομάδα συγκέντρωσε 7 βαθμούς. Καταφέραμε να διατηρήσουμε το μηδέν πίσω. Τώρα, όσον αφορά στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το δεύτερο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά εύκολα λάθη σε πάσες, υποδοχές... Από την άλλη, βέβαια, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι πλησιάζουμε προς το τέλος, οπότε υπάρχει μια συσσωρευμένη κόπωση. Οπότε θα λέγαμε ότι σήμερα δείξαμε κάποια θετικά και κάποια όχι πολύ καλά στοιχεία».
Για τον Ζίβκοβιτς: «Πάντα όταν λείπει ένας ποδοσφαιριστής το νιώθεις αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είναι ο ίδιος καλά στην υγεία του. Η απουσία του έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους παίκτες να αγωνιστούν. Γι' αυτό λέμε ότι πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Αλλά αφήνουμε πίσω το παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο».
Για το αν υπήρχε στο μυαλό το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα, είχαμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας, θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Υπήρχε ένα αρχικό πλάνο για το πώς θα διαχειριστούμε κάποιους παίκτες, αλλά όταν το παιχνίδι ξεκινά υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δε σου επιτρέπουν να τα κάνεις όλα όπως θέλει. Για παράδειγμα θέλαμε να ξεκουράσουμε τον ηλικιωμένο Βιεϊρίνια σε κάποιο σημείο του αγώνα, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορέσαμε. Και θέλαμε να τον ξεκουράσουμε γιατί δεν έκανε και την προετοιμασία με την ομάδα. Αν την είχε κάνει, αυτός θα έπαιζε ως μπακ-χαφ. Είχαμε σκεφτεί να ξεκουράσουμε και τον Μπάμπα. Αλλά έχουμε 4 μέρες μπροστά μας για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τους παίκτες μας και να είμαστε έτοιμοι».
Για τους Τσιγγάρα και Λύρατζη: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλους τους νεαρούς που έχουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολο για αυτούς να βρίσκονται αρκετό καιρό εκτός δράσης και να έχουν ρυθμό μπαίνοντας τώρα, όπως ο Τσιγγάρας. Αλλά τους γνωρίζω καλά και πολλά χρόνια και ξέρω τι μπορούν να δώσουν, το χαρακτήρα που έχουν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
