Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στα πλάνα του για μια ακόμα φορά στον Γκράουρ, ενώ αντιθέτως στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού των «βυσσινί» επιστρέφει ο Χουσίνο, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Λαμία.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Φέστα για την αποστολή της ΑΕΛ είναι οι: Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Χουσίνο, Στίφλερ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης, Πινακάς, Μπεν Χατίρα, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Ακούνια, Νικολιάς, Γλυνός και Κολομπίνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
