Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίσθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, λίγο μετά την νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Χετάφε με 5-2, αποτέλεσμα που διατηρεί σε «τροχιά τίτλου» τους «μπλαουγκράνα».
Ερωτηθείς σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν και πάλι πρωταγωνιστής σημειώνοντας δύο γκολ, ο Ολλανδός τεχνικός, σχολίασε: «Η απόφαση για την ανανέωση του συμβολαίου, είναι στα χέρια του Λέο. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μερικές φορές, μπορεί να έχει μειωμένη συγκέντρωση, αλλά αυτό δεν μπορεί να φανεί στο παιχνίδι του και στην απόδοση του. Και γι 'αυτό, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Η ομάδα τον χρειάζεται και ελπίζω να συνεχίσει για ακόμη πολλά χρόνια».
Όσον αφορά στον αγώνα με την Χετάφε, ο Κούμαν επεσήμανε: «Αρχίσαμε καλά, εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους πίσω από την άμυνα, όπως στο πρώτο γκολ του Λέο, με την μεγάλη πάσα του Μπούσκετς. Καταλαβαίνω την χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ στο 3-1. Δυσκολευθήκαμε να βρούμε ρυθμό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

O καλυτερος στον κοσμο ειναι ο μεσι μαζι με πελε και μαραντονα.