Το εγχείρημα της European Super League δεν κράτησε παραπάνω από 48 ώρες, με τον Χόρχε Βαλντάνο να υποστηρίζει πως οι Άγγλοι φίλαθλοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μην υλοποιηθεί το πρότζεκτ, καθώς, με τις αντιδράσεις τους, υποχρέωσαν τις έξι αγγλικές ομάδες να αποχωρήσουν από τη Λίγκα.
Ο Αργεντινός πρώην γενικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε τους Άγγλους φιλάθλους, για τη στάση τους, ενώ, όπως πρόσθεσε, την ίδια στιγμή, στην Ισπανία δεν κουνήθηκε φύλλο.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βαλντάνο τόνισε: "Οι παίκτες δεν επηρεάζονται από αυτά που συμβαίνουν στις συσκέψεις. Ήταν ένα σούπερ πρότζεκτ, αλλά χωρίς σταθερά θεμέλια. Ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπέγραψαν είχε μικρή νομική ισχύ. Αυτόν τον πόλεμο τον κέρδισαν οι Άγγλοι φίλαθλοι, στην Ισπανία δεν κουνήθηκε φύλλο. Δεν μπορεί να γίνει επανάσταση σε ένα τόσο δημοφιλές προϊόν όπως το ποδόσφαιρο χωρίς να γνωρίζεις το προϊόν και χωρίς να γνωρίζεις τον πελάτη".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!