Την πικρία του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πήρε όσα άξιζε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα του AEK TV έπειτα από τη λήξη του αγώνα και επεσήμανε ότι βάσει της προσπάθειας που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, η ομάδα θα έπρεπε να φτάσει στη νίκη. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη του ότι το δεύτερο ημίχρονο του ματς, ήταν από πλευράς απόδοσης ένα από τα καλύτερα της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα του AEK TV…
«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Είναι όπως είναι ένας πατέρας να βλέπει τα παιδιά του να διαβάζουν για τις εξετάσεις και τελικά δεν παίρνουν το άριστα. Η ομάδα ήταν να πάρει μία ξεκάθαρη νίκη. Δεν είχαμε όμως καλά τελειώματα και ο αντίπαλος με μία ευκαιρία και μία κόντρα, που καταλήγει στο κεφάλι του αντιπάλου μπορεί να σκοράρει, τότε δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη. Όχι, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, καλά κόντρα στον Άρη. Νομίζω ότι με τον Παναθηναϊκό ήταν εντελώς άδικο το αποτέλεσμα. Αν δεν κάνω λάθος στην κανονική διάρκεια παίξαμε καλά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν το καλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο παράπονο. Οι παίκτες τα δίνουν όλα. Πρέπει να σκεφτούμε ότι κάποιες φορές τα δίνουν όλα και βγαίνουν καλά τα πράγματα, άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό όπως με τον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες τα δίνουν όλα, υποφέρουν λόγω της κούρασης. Μην ξεχνάμε ότι λόγω Covidη φετινή χρονιά έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες. Την ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, γιατί ήταν πολλοί παίκτες που επηρεάστηκαν, αλλά βλέπεις να το παλεύουν μέσα στο γήπεδο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Α ρε Μανόλο αυτά τα πήγαινε έλα στην ομάδα σε κάνανε να φαίνεσαι κάπως γραφικός και να χλευάζεσαι ενώ δε σου αξίζει. Έφτιαξες την καλύτερη άμυνα από καταβολής Α' εθνικής, είχες τις λιγότερες ήττες (μόλις 2) που συνιστά ισοφάριση ρεκόρ για την Α.Ε.Κ. και παίζανε για πάρτη σου οι παίχτες, κάτι που είχα να δω από τον Φερνάντο Σάντος. Σου αξίζει να μπεις ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ εκτός κι αν ρίξει την βόμβα ο πρόεδρος και μας φέρει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Εννοειται οτι του αξιζει να μπει στην Αγια Σοφια. Θα του κανουμε δωρο ενα εισιτηριο διαρκειας και θα παρακολουθει την ομαδα απο τα επισημα σαν οπαδος της. Ως προπονητης, εκλεισε ο κυκλος του στην ομαδα μετα το πρωταθλημα του 18.
Με την λογικη καποιων οτι ο Χιμενεθ πρεπει να μεινει στην ΑΕΚ γιατι πηρε το πρωταθλημα το 18, θα πρεπει το καλοκαιρι να φερουμε πισω και τον Χριστοδουλοπουλο, επειδη εκεινη την σεζον ηταν ο κορυφαιος μας παικτης. Η ζωη προχωραει μπροστα. Ξεκολλατε με το παρελθον. Αυτα μας εχουν καταστρεψει.
Αυτός γιατί είναι ακόμα προπονητής της ΑΕΚ ;;;
Kαι του χρονου αυτος θα ειναι. Θα παρει την ομαδα και θα την φτιαξει στα μετρα του οπως το 2017 και θα παρουμε πρωταθλημα
Διοτι δεν ζητάει και δεν τον ζητανε.
Evo μάγκα μου, θέλω να γράψεις τους μοναδικούς προπονητές της ΑΕΚ στα 97 χρόνια ιστορία της που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο...
Δεν είναι πολλοί μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού...
Δε θελουμε τιτλους , θελουμε να δουμε μπαλα που θα φερουν και τιτλους , οπως ο Μπαγεβιτς ας πουμε π.χ
Ωραίο παράδειγμα φίλε, ενωτικό...
Serpico ..αλλα νταλα κουτρουβαλα !! Αν ψαχνεις να βρεις ΑΕΚ του 92 ξανα πλανιεσαι οικτρα .... αλλα εδω εσυ θελεις τον κλεφτοκοτα , τι να λεμε . Παντως για τον Μανολο εχεις αππψη 15χρονου, και δεν φαινεσαι για τοσο συιε υπολοιπες ομιλιες σου
Ναι σωστα αυτος φταίει που έχουμε αυτους τους παίκτες... με τον Καρερα πετάγαμε...
Θα ήθελα να δω τον Γιαννίκη προπονητή στην ΑΕΚ αν γινόταν. Όχι τόσο επειδή έχει δείξει έργο με τον Πας Γιάννενα αλλά επειδή είναι Fussballlehrer (δάσκαλος ποδοσφαίρου), απόφοιτος της γερμανικής σχολής προπονητών της Κολωνίας που είναι η καλύτερη στον κόσμο. Ακούγεται το όνομά του και για γερμανικές ομάδες από ότι διαβάζω. Είναι φιλόδοξος,γνωστής του ποδοσφαίρου,έλληνας,ξέρει τί σημαίνει ΑΕΚ και πιστεύω ότι με δυο τρεις καλές μεταγραφές θα την ανέβαζε πολύ την ομάδα. Αν δεν έρθει αυτός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερα να αφήσουν τον Χιμένεθ να κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία και να του πάρουν μερικούς καλούς παίχτες σε θέσεις που πονάει η ομάδα ώστε να δείξει κάτι του χρόνου ... χειρότερα αποκλείεται να πάμε.
Απλά ντροπή να υπάρχουν τόσο «υποτιμητικά» σχόλια για τον προπονητή της ομαδος μας που είναι ο μόνος που μας έφερε τίτλο και μάλιστα με μέτριο ρόστερ. Που απλά το αφήσαμε να δουλέψει μία ολόκληρη χρονιά. Όπως λέει ο λαός, ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος ...... λίγος σεβασμός στην ιστορία δεν βλάπτει.
Μανολο η ομάδα είναι αδουλευτη τακτικά, κ στηρίζεται επιθετικά στις ατομικές εμπνεύσεις των παικτών. Δεν ξέρουν τι να κανουν τη μπάλα. Δε το βλέπεις;; τι κάνετε στην προπόνηση;
Δεν εξεταζω αν πρεπει να μεινει η οχι ο Χιμενεθ. Με ενοχλει ομως που τα ριχνουν σε αυτον γιατι δεν μπορουμε να κανουμε ευκαιρια σε στημενο η το αναποδο, τρωμε ευκολα γκολ απο στημενα. Το ενδεχομενο να στερουνται αθλητικοτητας οι παικτες δεν τους περναει απο το μυαλο
Μας ακουει εκει κανεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΛΕΜΕ μην κανετε την ανοησια και τον διωξετε για να φερετε προπονητη τυπου Καρντοσο,Ουζουνιδη και Καρερα.
Ευτηχως που δε σ ακουει κανενας εκει στη παε
Πολύ σωστά.
Κρατήστε τον μήπως και σπάσει το ρεκόρ γκολ από τους γαύρους.
Μανολο ακουσε με αγορι μου: Ξεκουρασε τον Γκαρσια την Κυριακη, παιξε 6-3-1 αλά Ντιεγκο Σιμεονε, με έναν γρηγορο παικτη μπροστα και οτι βγει. Ετσι θα παιξεις και στον τελικο μπας και το παμε στα πεναλτυ. Αυτα.
Αν παίξει όπως λες, ο Λιβάι είναι ο μοναδικός γρήγορος με διείσδυση να παίξει τον ρόλο που λες μπροστά μόνος του. Ήδη η απουσία του Νέλσον είναι τεράστια απώλεια για το ματς με αυτούς και φυσικά δεν μπορεί να ξεκουράσει κανένα, εκτός αν θες να έχουμε νέα συντριβή. Για μένα πρέπει να πάει σε 4-3-3 με τον Μάνταλο εκτός και ένα εκ των Μαχαίρα-Αλμπάνη δεξιά και τον Γκαρσία αριστερά. Στην πορεία του ματς ο Μαχαίρας που λογικά θα μείνει εκτός, μπορει να μπει στην θέση ενός εκ των Αλμπανη-Λιβάι (αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι κουρασμένος), ενώ θα υπάρχει και ο Μάνταλος διαθέσιμος είτε για το κέντρο, είτε για αριστερά μπροστά.
σε κανονικε συνθηκες ναι. Αλλα ενοψει ρεβανς, λογω υπερφορτισης του Λιβαι απο συνεχομενα παιχνιδια και δεδομενης της αδυναμιας να αντιμετωπισουμε με αλλο τροπο τον Ολυμπιακο εγραψα οτι εγραψα.
Σιγά μην παίξει 6-3-1. Είναι σίγουρο το 7-2-1 . . Μεγάλο κελεπούρι ο Μανολο !
Βγάλε τον Γκαρσία και παίξε με έναν γρήγορο παίχτη. Μάλιστα.
Βγάλε τον Γκαρσία και παίξε με έναν γρήγορο παίχτη. Μάλιστα.
Aν καταλαβες καλα ο Σταυρος σου εβαλε τα γιαλια αλλα που να παρεις χαμπαρι