Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe αποκαλύπτει πως η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει παραδειγματικά τους παράγοντες των 12 ομάδων, όπως τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι και τον αντιπρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ.
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Καρλ Έρικ Νίλσον τόνισε: "Έχουν υπάρξει ήδη κατά κάποιον τρόπο συνέπειες, αφού πρέπει να ζήσουν με την ντροπή τους.
Ωστόσο, θα υπάρξουν και άλλες συνέπειες ούτως ή άλλως, σε ζητήματα εμπιστοσύνης ιδίως, και στην αξιοπιστία τους στο μέλλον".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μπορεί να ορίζει στα παιχνίδια τους Σιδηρόπουλο, Ευαγγέλου, Ζαχαριάδη και τα άλλα καλόπαιδα κι αν ξαναδούν κούπα να μου στείλουν ένα φαξ.