Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αγγλική κυβέρνηση: Δεν θα αφήσουμε τους ιδιοκτήτες να μας πάρουν το άθλημα

Έρχονται αλλαγές και περιορισμούς στη νομοθεσία στις ιδιοκτησίες των ομάδων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο γενικός γραμματέας της αγγλικής κυβέρνησης τόνισε ότι θα εξετασθεί σε νέες βάσεις το νομοθετικό πλαίσιο για τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των συλλόγων της χώρας, μετά από όσα συνέβησαν με την European Super League.

Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ Ντάουντεν είπε πως "δεν θα τους επιτρέψουμε να μας πάρουν το εθνικό μας άθλημα για να κερδίσουν χρήματα".

Πρόσθεσε, επίσης, το εξής: "Είναι πολύ σημαντικό να μη το δούμε όλο αυτό σαν το τέλος μιας διαδικασίας. Αυτό που πρέπει να τονιστεί, περισσότερο από ποτέ, είναι η ανάγκη να δούμε το ποδόσφαιρο, τις ιδιοκτησίες των ομάδων, τα οικονομικά τους, και τα δικαιώματα που έχουν σε αυτές σε ένα ευρύτερο πλαίσιο".

Ο γενικός γραμματέας της αγγλικής κυβέρνησης κατέληξε, λέγοντας πως "συναντήθηκα με τον πρόεδρο της UEFA την Δευτέρα. Ήμασταν απόλυτοι και αποφασίσαμε να μην μας πάρουν το εθνικό μας παιχνίδι για χάρη του κέρδους, το οποίο αποτελεί μεγάλο μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς, όπως τα μουσεία μας, τα θέατρά μας, οι ναοί μας και ως κυβέρνηση θα κάνουμε οτιδήποτε για να το προστατέψουμε"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ