Μετά την τηλεδιάσκεψη των ομάδων που απέμειναν στη νέα ESL με την αποχώρηση των έξι αγγλικών συλλόγων, η νέα Λίγκα ανακοίνωσε πως σταματά προσωρινά τα σχέδια της για τη νέα διοργάνωση και πως θα επανεξετάσει το πλάνο της, αφού πιστεύει πως είναι η μοναδική λύση για την επιβίωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«H European Super League είναι πεπεισμένη πως το υπάρχουν ‘status quo’ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει.
Προτείναμε μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση, επειδή το υπάρχον σύστημα δεν λειτουργεί. Η πρότασή μας στοχεύει να επιτρέψει στο άθλημα να εξελιχθεί, ενώ παράλληλα θα φέρει πηγές και σταθερότητα στην ποδοσφαιρική ‘πυραμίδα,, βοηθώντας να ξεπεράσουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα, λόγω της πανδημίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Στο καλό και να μην ξανακούσουμε για τέτοια εκτρώματα. Βέβαια είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν και την δεύτερη φορά πιο οργανωμένοι και πιο έτοιμοι.
Το θεμα ειναι οτι οι Αγγλοι πχ πανε να περασουν νομους που δν θα μπορουν οι Αγγλικες ομαδες να μετεχουν σε αυτο..εκει εγινε πανικος κ ξεκινησε το τελος προς το παρων αυτου..για να δουμε
Χάσανε τη μάχη όχι τον πολεμο..
Το esl θα γίνει.. Με άλλο όνομα, με άλλες ομάδες με άλλες προϋποθέσεις δεν ξέρω αλλά θα γίνει..
Ας φωνάζει ο Άνταμ από το luton και ο Γιάννης από τα κιουρκα....
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά σε βάθος χρόνου θα γινει
Μεταφραση
Η European Super League είναι πεπεισμένη πως το υπάρχουν ‘status quo’ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει. ("επεισε" η ρεαλ την μαντσεστερ και το αναποδο, καθως ο ιος τους εκανε τα λεφτα μουτι. Λες και δεν αλλαξαν τα παντα για ολους, για το συμφερακι μας λοιπον...)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προτείναμε μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση (μπας και σωσουμε οτι μπορουμε για την παρτη μας), επειδή το υπάρχον σύστημα δεν λειτουργεί (δεν μας συμφερει). Η πρότασή μας στοχεύει να επιτρέψει στο άθλημα να εξελιχθεί (προς το δικο μας ταμειο μονο), ενώ παράλληλα θα φέρει πηγές και σταθερότητα στην ποδοσφαιρική ‘πυραμίδα,, βοηθώντας να ξεπεράσουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα, λόγω της πανδημίας. (Οπου ακους τις λεξεις εξελιξη, πηγες, σταθεροτητα, πυραμιδα, ξεπερασουΜΕ ολοι, αλλα στην ουσια οχι ολοι, μονο οι λιγοι, τρως ποιημα. Κενο νοηματος στην προταση, οτι θελει καταλαβαινει ο καθενας διανθισμενο με λεξεις θετικα πιασαρικες)
Παρά την ανακοίνωση αποχώρησης των αγγλικών ομάδων, που έγινε υπό πίεση (καταλυση ελευθερης βουλησης το μνμ και καλα που παει να περασει απο πισω, λες και η πλειοψηφια δεν πρεπει να εχει γνωμη αφου δεν ταυτιζεται με την δικη τους, το παιζουν και θυματα τωρα) που ασκήθηκε (αφηστε μας να κανουμε οτι γουσταρουμε αλλιως μας "καταπιεζετε" ενω οταν καταπιεζω και αδικω εγω ειναι η αγορα....ελευθερη με κανονες ομως φτιαγμενους που προστατευουν μονο εμενα) για να πάρουν αυτή την απόφαση (μας πηραν με τα γιαουρτια αλλα κανω οτι δεν συμβαινει), είμαστε πεπεισμένοι (ποσο πολυ?) πως η πρόταση μας είναι απόλυτα σύμφωνη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και κανονισμούς, όπως έχουν επικυρωθεί από απόφαση δικαστηρίου για να προστατεύσει την Super League (τοτε προχωρηστε αφοβα, τι σας εμποδιζει αφου ο νομος ειναι ξεκαθαρα μαζι σας) από ενέργειες τρίτων (με ετσουξε και δεν κατονομαζω κανονικα, αφηνω την φαντασια να μιλησει).
Λόγω των συνθηκών (οι οποιες ειναι....? Γιατι ντρεπεστε να πειτε, το κραξιδι ειναι το αποτελεσμα οχι η ουσια), θα επανεξετάσουμε στα σωστά βήματα (θα λειανουμε τις γωνιες επικοινωνιακα αλλα θελουμε χρονο γι αυτο να κατσει και το κραξιμο και το ποσο χαμπαρι με πηραν και για να ξεκοκκινισει η σβερκαρα απο την σφαλιαρα) για να αναδιαμορφώσουμε το πρότζεκτ (φιλελε προσεγγισαρα που ακουμε συνεχως πια και καθε μερα αυτο το....προτζεκτ), πάντα έχοντας στο μυαλό μας τους στόχους μας να προσφέρουμε στους φιλάθλους (προβατα) την καλύτερη δυνατή εμπειρία (δεν το κανω για μενα, το κανω για το καλο σας), ενώ παράλληλα να προσφέρουμε οικονομικά αλληλεγγύη (στους κολλητους μου για να βαθυνουν παλι οι τσεπες μας, για να μην δωσω τιποτα, για να πετυχω ατιμωρισια και να γινει φαρ ουεστ για λιγους, που ειναι και τωρα, αλλα αυριο τα θελω και ολα και μονο δικα μου) σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα ( το"ολη" ξεκαρφωμα, οι λιγοι θα επωφεληθουμε και ολοι οι υπολοιποι να πατε να...)».
Αν νομίζετε ότι δεν γνώριζαν αυτή την εξέλιξη νομίζω ότι είναι λάθος.
Όλο αυτό το πρότζεκτ δεν είναι στα χέρια τυχαίων ανθρώπων. Υπάρχει πλήρης μεθόδευση των κινήσεων που θα κάνουν.
Ανακοινώθηκε με πρόσχημα την πανδημία και τις ζημιές αλλά μέσα στο μυαλό τους είναι πρότζεκτ τριετίας. Τώρα θα έχουν πλέον τον χρόνο τους σε άτυπη συνεργασία με βασικά στελέχη της UEFA ώστε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάρουν στα χέρια τους τον πραγματικό στόχο που έχουν βάλει.
Παγκόσμιος στην οικονομία στόχος είναι η συσσώρευση χρήματος στους ισχυρούς και στα μονοπώλια. Βλέπε Google Amazon Microsoft...είναι δυνατόν να αφήσουν το ποδόσφαιρο σε χέρια μικρών και μεγάλων μαζί ????????
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !!
Να το επανεξετάσετε να το διπλώσετε και να το βάλετε... ξέρετε που..
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...
Αντε γειά και να μας γράφετε φαταουλες.... Εσείς φυσικά δεν προκειτε να σταματισετε να προσπαθείτε να κλέψτε τα όνειρα και την χαρά του κοσμακι για να θυσαυριζετε ποιο πολύ. Ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι φαταουλας και να θες με κάθε τρόπο να έχεις εσύ μόνιμα το 99% της πίτας.. 20 χρόνια μάθαμε από φααταουλισμο.
Ναι καληνύχτα κύριοι σας έφυγαν πάνω απο μισές ομάδες.