Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου (22:05) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Χάιντουκ (πιθανότατα στο ΟΑΚΑ) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η ΟΥΕΦΑ όρισε διαιτητή του αγώνα τον Μπας Νίχουις. Ο 33χρονος Ολλανδός ρέφερι πριν δύο χρόνια άρχισε να σφυρίζει παιχνίδια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και από το 2005 είναι διαιτητής στην πατρίδα του, ενώ θα είναι αυτό το ένατο παιχνίδι που θα παίξει για το Γιουρόπα Λιγκ.
Βοηθοί του Νίχουις στο παιχνίδι της ΑΕΚ την επόμενη Πέμπτη, θα είναι οι Αντζελο και Κόεν Μπούνμαν Ντρόστε, τέταρτος θα είναι ο Μίσελ Γουίντερ, ενώ οι δύο επόπτες πίσω από τις εστίες θα είναι οι Τομ Μέγιερ και Ρέινολντ Βίντεμαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
