Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αντέδρασε, όταν ο Μανόλο Χιμένεθ τον έκανε αλλαγή, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον προπονητή να μην αφήνει... αναπάντητη την αντίδραση του παίκτη του. Οι δυο άνδρες τα αγκαλιάστηκαν και έδωσαν τέλος στο μεταξύ τους περιστατικό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Το ίδιο συνέβη και στην προπόνηση της Δευτέρας. Πριν την προπόνηση Χιμένεθ και Ανσαριφάρντ μίλησαν μεταξύ τους, ενώ αμφότεροι πήραν το λόγο και στα αποδυτήρια. Αρχικά ο Χιμένεθ είπε: «Ηρθε μία νίκη που μας βοηθά πολύ για τη συνέχεια. Είναι μία σημαντική για όλους μας εδώ μέσα. Είχαμε όμως και ένα άσχημο περιστατικό, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον Καρίμ. Το σημαντικό είναι ότι λύθηκε. Μιλήσαμε πριν και το λύσαμε. Προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια όλοι μαζί όπως πρέπει». Στην πορεία το λόγο πήρε και ο Ιρανός ζητώντας "συγγνώμη", λέγοντας: «Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μου και ζητώ συγγνώμη. Καλούμαστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για το καλό της ΑΕΚ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για αυτή την συμπεριφορά μου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
δεν είναι δίκαιο ουτε σωστό παικτης να βάζει τον εαυτό του πανω απο τα συμφέροντα της ομάδος... ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολα ματς και καταστάσεις, αυτές χρειάζονται ηρεμία και ενότητα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι θα απωλεσουμε και το dna της μεγάλης ομάδας...
Ο Καρίμ ειναι ένας απο τους 8-9 που πρέπει να μείνουν ενόψει αγια-σοφιάς
8-9 ;πανω απο 5-6 δεν μου βγαινουν οσο και να το στιψω.
Άρα το θέμα δεν έληξε προχθές όπως μας έλεγαν ...
Μιλησαν στα Σπατα, φαρσι η σπανιολικα τα ειπαν ο Σπιταμενης ζητησε συγνωμη δεκτη αλλα να μην το ξανακανει
Έχει πρόβλημα ο Καρίμ που έχει πάρει μέχρι και το τελευταίο ευρώ από την ΑΕΚ με τον προπονητή της ΑΕΚ;;;; Στο καλό. Κανείς πάνω από την ομάδα.
Για τους όσους πάτησαν dislike να θυμίσω πως ΑΕΚ σημαίνει σεβασμός και οποίος δεν τον δείχνει στην ομάδα δεν έχει θέση σε αυτήν. Evo21 κοιτά μην έρθει ο Ρουμάνος και πει πως θέλει πειθαρχία και στο πρώτο παράπτωμα αρχίσεις να λες να φύγουν οι κλίκες. 35 για όσους έχουν απορία για την ηλικία.
Carrera 21 πόσο χρονών είσαι?
Η κίνησή του ήταν λανθασμένη 100%. Εσύ όμως που ξέρεις ρε μεγάλε αν έχει πάρει μέχρι και το τελευταίο ευρώ; Στον τραπεζικό του λογαριασμό είσαι; Κι ας πούμε ότι τα έχει πάρει. Θα του το χρεώσεις ως κάτι κακό; Και οι υπόλοιποι δηλαδή είναι νηστικοί;;; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
Οχι ρε φιλε του ζήτησε συγγνώμη και είπε έκανα λάθος. Άρα αναγνώρισε το λάθος του. Εντάσεις του παιχνιδιού είναι, δεν είναι προσωπικά μεταξύ τους
Τι λες?
Απο τον οαεδ γράφει, μη τον παρεξηγεις.
Για τον Καρερα το εγραψα που απολυθηκε απο την Μπαρι. Τι εισαστε σεις ρε.
Δυστυχώς για την ΑΕΚ και για εμας μερικοι παικτες δεν ξερουν σε ποια ομαδα βρισκονται και για αυτο κανουν οτι θελουν και δεν δειχνουν σεβασμο...Δεν γνωριζουν το μεγεθος της ΑΕΚ και τι παίκτες εχουν τιμησει αυτη την φανελα! Η ΠΑΕ επρεπε μερικες φορες να τους το υπενθυμιζει, να τους κανει μαθηματα ιστοριας και να τους δειχνει βιντεακια για να καταλαβουν που βρισκονται!!!
Μερικές φορές για να δεις τι πάει στραβά πρέπει να το κοιτάξεις από μακριά.Μανολο βάλε επανάληψη τον αγώνα με τον Άρη και μετά με τον Αστέρα και μετά στείλε μου sms μήπως και καταλάβω τί κατάλαβες
Μανολο με πολλά κόμπλεξ γύρισες στην Ελλάδα. Πας στον Άρη να παίξεις και έχεις βασικό τον αλμπανη και λόγο ενός τελευταίου προβλήματος βάζεις τανκοβιτς. Παίζεις με αστέρα δεν έχει τίποτα ο αλμπάνης και τον αφήνεις στο μπάγκο που είναι καθαρόαιμο αριστερό χαφ και βάζεις ολιβεϊρα και με αυτό το τρόπο καις μια αλλαγή σεντερφορ. Και φυσικά όλοι η Ελλάδα ήξερε ποια θα είναι η πρώτη σου αλλαγή με της εμμονές που έχεις.Να είναι καλά το παιδάκι όμως ο βασηλαντονοπουλος που σε έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκθέσει ανεπανόρθωτα. Τα κόμπλεξ και η εμμονές δεν χωράνε αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις φύγε μόνος σου πριν χάσεις τον σεβασμό και την αγάπη που κέρδισες με το σπαθί σου.
Φίλε από Ιούλιο και μετά τι κάνεις ; Γιατί έτσι ωραία μυαλωμεεενα που τα λές θα ήσουν ιδανικός για προπονητής μας . Εναλλακτικά μπορείς να πάς και Τότεναμ τώρα που έφυγε ο μεγάλος ! Έχεις επιλογές !
Δηλαδή πρέπει να έχεις δίπλωμα προπονήτη uefa και θητεία καμία δεκαριά χρόνια σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ για να μην βάλεις αριστερό εξτρέμ ΞΑΝΑ κάποιον που δεν έχει κανένα στοιχείο σαν παίχτης που να δικαιολογεί την επιλογή στη θέση αυτή,ενώ ταυτόχρονα έχεις στον πάγκο ένα κανονικό εξτρέμ και έναν ακόμη που έχει δώσει καλά στοιχεία και έχει τα προσόντα για να παίξει εξτρέμ και αναφέρομαι στους Αλμπάνη και Μαχαίρα...Ότι πείτε παιδία κάτω τα χέρια από το τοτέμ αλλά ΚΑΝΈΝΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΈΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟ ΕΞΤΡΕΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΈΣΗ? ΜΠΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΦΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑ.
Στην Τοτεναμ για προπονητής ο φίλος ismael_amaliada το έχει σιγουράκι !!!
Φιλε, δεν χρειαζεται να ειναι καποιος ο Μουρινιο για να ΜΗ βαλει Κοσιδη αριστερο εξτρεμ με Αλμπανη, Τανκοβιτς στον παγκο..
καλημερα μπραβο και στους δυο οποιος αναγνωριζη το λαθος του ειναι εξυπνος,οποιος μαθενει απο τα λαθη των αλλων χωρις να κανει ο ιδιος ειναι σοφος,οποιος δεν αναγνωριζει τα λαθη του ειναι βλακας και επικινδυνος για ολους...καλημερα σας.
Μπραβο.
Ετσι,να παραδεχεστε τον προπονητη της 6αρας και της 5αρας.
Εχουμε ξαναπει οτι το προβλημα ειναι οι ανυπαρκτες απαιτησεις της πλειοψηφιας του κοσμου της ΑΕΚ.
Πως να μην αντιδράσει όταν τον βγάζει έξω και μενει μεσα ο Ολιβειρα ο χασογκολης
Ο Ολιβειρα για να χασει το γκολ, πρεπει πρωτα να βρεθει με τη μπαλα στα ποδια του και να αστοχησει. Αυτο το εκανε 2-3 φορες στον αγωνα. Ο Καριμ, δεν ειχε κινηση στον συγκεκριμενο αγωνα. Δεν κινηθηκε στον χωρο, σε σημεια που θα μπορουσαν να του δωσουν τη μπαλα. Χωρις προσπαθειες δεν μπορεις να αστοχησεις. Τουλαχιστον ο Ολιβειρα κινηθηκε σε χωρους που ηταν απειλητικος. Ηταν μια κακη μερα για τον Καριμ, και τον Ολιβειρα, αλλα τουλαχιστον ο δευτερος το εψηνε το γκολ, αλλο που δεν του εκατσε.
Να του ερθει η μπαλλα να την παει δεξια μετα αριστερα μετα περιστροφή και μετα... προλαβαν οι αμυντικοι και την εδιωξαν.
Ενώ ο Ιρανος το χει το γκολ, είναι κινητικός και απρόβλεπτος. Αν μαρκαρε και λιγο. Αλλά εδω ο Μανταλος μαρκαρει με τα ματια που είναι και μέσος
Μπράβο Καρίμ,λάθη κάνουν όλοι. Ελπίζω όμως να το κατάλαβες και να μην είναι απλά μια συγνώμη ενώ υποβόσκει το πρόβλημα. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια ιδίως από έμπειρους παίκτες και να χαλάει το οποίο κλίμα πάει να στρώσει στην ομάδα. Έχεις πρόσωπο για να μπορείς να πιάσεις τον προπονητή ιδιαιτέρως και να μιλήσεις στα ίσια. Δεν χρειάζεται να γίνεται έτσι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πάμε βήμα βήμα ενωμένοι να σώσουμε ότι σώζεται για φέτος.
Θα είναι λάθος να φύγει ο Χιμένεθ.
Ο Μανόλο έχει διαχειριστεί Λιβάγια, Βράνιες παίρνοντας πρωτάθλημα, άρα η διαχείριση τού Ανσαριφάρντ είναι μάλλον ψωμοτύρι.
μπορει να δέχεται φοβερη κριτικη ο Μανολο αλλα τον παραδέχομαι έχει μαζεψει την ομάδα αγωνιστικα αλλα και οργανωτικα μιας και ολοι ξέραμε οτι οι παικτες εκαναν οτι γούσταραν. σε ενα βαθμο αυτα που μας φαινονται περιεργες αλλαγες σε ενα βαθμο εχει να κανει και με τις ισσοροπιες που θελει να κρατάει ο Μανολο. Απομενουν αρκετα ακομα παιχνιδια για τα playoff και ο 1ος τελικος του κυπέλου όπου πρεπει να νικήσουμε για να παμε στον μεγάλο. Παμε γερα ΑΕΚΑΡΑ!!!
Ο Καρίμ είναι εξαιρετικός παίκτης και σπουδαίος χαρακτήρας, αναγνώρισε το λάθος του. Η ομάδα τον χρειάζεται. Προχωράμε.
Λιβάγια βγες από το σώμα του Καρίμ
Τι ψάχνουμε ρε παιδιά; Αυτά γίνονται όταν έχεις (με δική σου ευθύνη) προπονητή με προθεσμία και γνωστή ημερομηνία λήξης.
Αυτα στο ποδοσφαιρο δε θα γίνονται μονο οταν θα παιζουν ρομποτακια ρε αντι για ανθρώπους, εδω μιλαμε για σφυγμους και εγωισμους
προσωπικοτήτων.
Παμε παρακατω , μονο ΑΕΚ με αλλον προπονητη. Χα.
Εγω θα προτεινα στον Μανολο(ειρωνικα προφανως) να συνεχισει να εχει 90' Ολιβειρα(οπου και οπως και αν εχει αφου τον βαζει μεχρι και εξτρεμ), ενας παιχτης με εξαιρετικα κατα τ'αλλα δευτερο-τριτα κοντρολ και υπεροχα τελειωματα(για τα ατυχη πουλια που βρισκονται εκεινη την ωρα σε κοντινη αποσταση)!!!
Σ'οτι αφορα τον Καριμ δεν εχει τρεξιματα(κακα τα ψεματα) και σε αρκετα ματς φαινεται "σκασμενος" σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι αφορα την φυσικη κατασταση με αποτελεσμα να μην εχει και πολυ συμμετοχη στον αγωνα.....ΑΛΛΑ εχει ομως τα τελειωματα και την ομαδικοτητα σε σχεση με τον ατομιστη Ολιβειρα που ειναι πολυ κακος επιθετικος συνολικα(κατ'εμε παντα) γιατι συν τοις αλλοις με τις ενεργειες του "χαλαει" αρκετες φορες μεχρι και επιθετικες προσπαθειες συμπαικτων του!!!
Ο Μανόλο ξέρει από διαχείριση. Ο Καρίμ έχει δυνατή προσωπικότητα. Αν μείνουν αμφότεροι του χρόνου θα δουμε ωραία πράγματα!
Survivor γίναμε...αντε να τελειώσει η φετινή σεζόν.