Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της η Ραχήλ Μακρή όσο και αν αυτό ακούγεται δύσκολο. Με εμετική ανάρτηση της στο Facebook σχολάισε τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 55 ετών.
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του έγραψε αναφερόμενη προφανώς στην είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μάς άδειασε τη γωνιά».
Να υπενθυμίσουμε απλά ότι η Ραχήλ Μακρή υπήρξε μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου με την ψήφο του ελληνικού λαού. Εκλέχθηκε με τους ΑΝΕΛ αλλά και ως συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση, πρώτη σε σταυρούς στην περιφέρεια της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

οι πατριώτες της την ξέρανε και για αυτό τη στείλανε στη Βουλή, προφανώς για να τα κάνει μπάχαλο...
για να καταλάβετε ποιο είναι το κριτήριο μεγάλης μερίδας των Ελλήνων ψηφοφόρων...
για να μην επεκταθώ και στο ποδοσφαιρικό κριτήριο..........
Εδώ είναι που κανονικά λέμε ότι η εν λόγω, δεν θα πω κυρία, θα το αφήσω κενό, ξεπέρασε τα όρια, αλλά αυτό έχει συμβεί πάμπολλες φορές. Θα ευχόμουν ο,τι χειρότερο για την καριέρα της, αλλά πρώτον, δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς και δεν κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε, και δεύτερον η αποτυχία της σε όλα τα επίπεδα μάλλον είναι δεδομένη.
Στις εκλογές του Ιανουάριου 2015 η Ραχήλ Μακρή εκλέχθηκε βουλευτής στην Κοζάνη ως συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατέλαβε μάλιστα την πρώτη θέση στη σταυροδοσία με 12.714 ψήφους. Ήταν η δεύτερη φορά που εκλέχθηκε καθώς ήδη ο ελληνικός λαός την είχε προτιμήσει ως υποψήφια των ΑΝΕΛ.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μ@@@κες σ´αυτή τη χώρα!!!
Ζώο όρθιο! Κνόδαλο ολκής! Αγράμματο και αστοιχείωτο γίδι που δεν σέβεται ούτε νεκρούς !!!! ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ !
Μιλάμε για γελάδα. Αν και οι γελάδες δεν ενοχλούν κανέναν.
Υ.Γ. ΡΑΧΗΛ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ DISLIKE???
ΑΘΛΙΑ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Αυτην εδω καποιοι την ειχατε ψηφισει κιολας .....
Και δυστυχώς θα την ξαναψηφίσουν...
Ουστ σκουπίδι!