Quantcast
22 ΣΧΟΛΙΑ

Σφοδρή επίθεση της ΑΕΚ στον Λιόλιο

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ κατά του ιδιοκτήτη του Προμηθέα και υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, για τη χθεσινή σφαγή στην Πάτρα

Σφοδρή επίθεση της ΚΑΕ ΑΕΚ στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα και υποψηφίου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, με αφορμή τη χθεσινή διαιτητική σφαγή της ΑΕΚ στην Πάτρα. Η ΚΑΕ ΑΕΚ περνάει στην επίθεση και τονίζει: "Είμαστε ΕΔΩ! Δεν τελειώσαμε..."

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: 

Για άλλη μία φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο και υπό την κάλυψη-προστασία, που παρέχουν οι διαμορφωθείσες (εξαιτίας της πανδημίας) συνθήκες με τα χωρίς κόσμο γήπεδα, όλοι οι φίλαθλοι είδαν τι έγινε-τι γίνεται... 

Χθες τη νύχτα, γίναμε μάρτυρες της «αποκάλυψης» του «Προγράμματος», που οραματίζεται για το Μπάσκετ «του αύριο του αγαπημένου μας αθλήματος» ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ο.Κ., κ. Λιόλιος. Ενημερωθήκαμε «διά ζώσης» για τις απόψεις του στο «πρόβλημα» της Διαιτησίας και πώς προτίθεται να το επιλύσει την επαύριον της εκλογής του. Γνωρίζουμε, ότι ο κ. Λιόλιος εγγυάται μια ομοσπονδία που «θα στέκεται αρωγός στο πλευρό μας, δίνοντας ώθηση, τεχνογνωσία και υποστήριξη», μια ομοσπονδία που θα οδηγήσει το άθλημα στην «ουσιαστική ανάπτυξη», μια ομοσπονδία, που θα κινείται με «πραγματική ανεξαρτησία», μια ομοσπονδία, που θα στοχεύσει στην «απόλυτη διαφάνεια». Όλες άλλωστε οι «πρωτοβουλίες» του ιδιαίτερα τον τελευταίο κρίσιμο «προεκλογικό» χρόνο αυτό καταδεικνύουν. Είπαμε όλοι οι φίλαθλοι είδαν τι έγινε-τί γίνεται...

Για τα άνωθεν, λοιπόν, «στηρίζουμε» την «εξυγίανση», που επικαλείται ο κ. Λιόλιος για τη «σωτηρία» του ελληνικού μπάσκετ.

Εν κατακλείδι, ως οργανισμός γνωρίζουμε απόλυτα τι διακυβεύεται στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο ουδέποτε ιάθηκε από τις παθογένειες του παρελθόντος. Πρόδηλες σε όλο το φάσμα των υγιώς σκεπτομένων φιλάθλων είναι οι πληγές, που μάτωσαν το αγαπημένο μας άθλημα και τη βασική ευθύνη φέρει η «καθεστηκυία τάξη» και προς τούτο δεν χωρά αμφιβολία.

Λάβαμε το μήνυμα, ότι οι τωρινοί και οι επόμενοι, δεν εννοούν να σεβαστούν τον Σύλλογο, που έκανε υπερήφανη την Ελλάδα στα πέρατα της Οικουμένης. Τη χολή στις κινήσεις μας επί 7ετία τη βιώνουμε καθημερινά, αλλά εμείς προσπαθούμε με γνώμονα τα ιδανικά και τις αξίες μας, να «σπείρουμε τον σπόρο» της ειρήνης στο «πολεμικό» τοπίο, που ασεβείς προκαλούν, με προφανείς στόχους και κίνητρα. Έχουμε αντιληφθεί, ότι όλοι αυτοί δεν εννοούν να σεβαστούν την ομάδα, που έκανε το Μπάσκετ λαϊκό σπορ, αλλά δεν φυγομαχούμε. Έχουμε μάθει, ότι δεν διαχειρίστηκαν ποτέ με τη δέουσα αξιοπρέπεια την κυριαρχική μας ανωτερότητα εντός των γηπέδων, όντας η μόνη ομάδα, που φέρνει διεθνή τρόπαια στη χώρα, η οποία είχε «βαλτώσει» αθλητικά και αρκούσε η επιστροφή της «Βασίλισσας» για να ανακτήσει το ελληνικό μπάσκετ την αίγλη του. Θέλουν συνειδητά να ξεχνούν, ότι η ΑΕΚ χρηματοδότησε και στήριξε δύο διεθνείς διοργανώσεις εντός 3 ετών «εν μέσω» παγκόσμιας οικονομικής και υγειονομικής ύφεσης δίνοντας πρώτη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το παράδειγμα της εξωστρέφειας. Όλοι αυτοί επιθυμούν να αγνοούν, ότι η ΑΕΚ έγινε η πρώτη, που ένωσε πολιτικές και κοινωνικές ομάδες με στόχο την αξιοποίηση του πρώτου Ολυμπιακού Ακινήτου (στα Άνω Λιόσια) καταδεικνύοντας για πολλοστή φορά την οικουμενικότητα των συμβολισμών, που εσαεί πρεσβεύει.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ γνωρίζει τι και πώς και γιατί θα πράξει, όσα πράξει.

Αντιλαμβανόμαστε και τη δικαιολογημένη πίκρα των οπαδών μας.

Δεν μείναμε ποτέ με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν θα το κάνουμε τώρα. Και δεν θα παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας. Καλούμε τους πάντες να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα με νηφαλιότητα. Να μην παρασύρονται από «γυρολόγους», που επιθυμούν την πόλωση, με παραπληροφόρηση και ακρότητες.

Είμαστε ΕΔΩ. Προχωράμε. Δεν τελειώσαμε.

ΑΕΚ ΒC.


44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
THANOS56 - 15/4/2021 21:18

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Κ...!!! ΔΕ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ....!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ....ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΜΕ ΚΟΠΟ Ο ΓΚΑΛΗΣ....

aekmiazoh - 15/4/2021 20:25

Η Ομοσπονδία οδευει απο τον Αννα στον Καιαφα...........

akisherakliotis - 15/4/2021 17:53

οθτε ο λιολιοσ διαβαζει τοσο μεγαλη ανακοινωση και παρακαλω ζητειστε να μαζεψει το ανθρωποειδες μπροστα απο τον παγκο προσβολη του πολιτισμου α και την κυρια να σφηριζει στσ τρενα

Derek - 15/4/2021 12:58

Χθες βράδυ έγραψα για τους λόγους τους οποίους η ΑΕΚ πρέπει να πάρει θέση ενόψει των εκλογών της εοκ και να στηρίξει την νυν διοίκηση και τον άτυπο υποψήφιο της. Το αποτέλεσμα ήταν να με μαυρίσουν αρκετοί. Σήμερα δικαιώθηκα! Η ένσταση μου είναι ότι αυτό έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή

gate21forever - 15/4/2021 17:28

Της νυν διοίκησης είναι η παράγκα φίλε. Και του Γιαννακοπουλου. Γι αυτό και την έκαναν οι Αγγελόπουλοι του γαυρου. Και το χθεσινό στήσιμο εκλογική σκοπιμότητα είχε, αν το σκεφτείς αλλιώς...

Tettiks21 - 15/4/2021 13:43

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το μπάσκετ δυστυχώς το κατέστρεψε η ίδια η ομοσπονδία...

gate21forever - 15/4/2021 17:23

Ακριβώς. Και η παράγκα του Βασιλακοπουλου με τον Τρακη

gate21forever - 15/4/2021 17:18

Κι από πότε κάποιο Λαύριο και κάποιος Προμηθέας (που μια ζωή ήταν στη σκιά του Απόλλωνα Πάτρας - ένα σωματειακι γειτονιάς) έχει μεγαλύτερη δύναμη από την ΑΕΚ! Προφανώς κάτι δεν κάνει καλά η ΚΑΕ. Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας;

Criss 21 - 15/4/2021 16:40

Δυστυχώς για άλλη μία φοράς ένα δύσκολο παιχνίδι Οι γκρίζοι λύκοι κερδίζουν την παρτίδα του Λέοντος στη δημοσιότητα αρνητική βέβαια ναι λέω καλή ομάδα Προμηθέας αλλά έπαιζε φαίνεται άμυνα με τα μάτια ενώ εμείς παίζαμε ξύλο έτσι νομίζω μάλλον έτσι δείχνουν τα σφυρίγματα των διαιτητών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αυτή η άμυνα του Προμηθέα ήταν τέλεια μηδέν φάουλ για βολές η άμυνά της ΑΕΚ ξύλο και των γονέων νόμιζα ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η πλάκα. Πρέπει να κάνουνε εικόνισμα... Συνέχεια στον κορωνοϊό όλοι αυτοί που νομίζουν ότι κάτι καταφέρανε γιατί αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο το σίγουρο ήτανε ότι οι αντιδράσεις θα τανε διαφορετικές δεν θα τολμούσα ναι μετά από ένα σημείο και μετά να σφυρίζουν με τον τρόπο που σφυρίζουν αλλά και εμείς σαν διοίκηση και σαν οπαδοί της ΑΕΚ θα πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε τον πρόεδρο για αυτά που έχει προσφέρει και ελπίζουμε να προσφέρει και στο μέλλον.

Erwin91 - 15/4/2021 15:35

Βλέπω 40 χρόνια μπάσκετ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ με τίποτα να θυμηθώ ομάδα με ΜΗΔΕΝ!! βολές σε ημίχρονο. Όχι δεν έγραψα λάθος. Μηδέν είναι. Η μία προήλθε από τη τεχνική ποινή του Γιατρά.

ΑΕΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ - 15/4/2021 15:31

Το θέμα είναι να μας σφυρίζουν διαιτητές με 50-50 και όχι Τσαρούχες ή Μάνοι. Δυστυχώς αυτό δε διορθώνεται .

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

aektzisorodios - 15/4/2021 13:35

Η Κ.Α.Ε εχει ενα μεγαλο ασσο στο μανηκι που δεν το αξιοποιεί.και αυτο λεγεται fiba champions league .εαν πει οτι αμαυρωνεται η ελκηνικη καλαθοσφαιριση , και οτι δεν υπαρχει κινηση της fiba τοτε να σηκωθει και να παει στην ευρωλιγκα.να δεις ποσο δυσφημιση θα ειναι αυτο για την fiba.

konstantinos21cyprus - 15/4/2021 15:09

Δεν έχει τη δύναμη να παίξει στην ευρωλιγκα η ΑΕΚ φίλε.

koutoponiros21 - 15/4/2021 15:25

Ναι δεν έχει δύναμη να παίξει η ΑΕΚ των 2εκ μπάτζετ και έχει ο ΠΑΟ με 4 που τα 2 είναι από τηλεοπτικά.

Pater Panos - 15/4/2021 14:40

Και λίγα είπατε... Ενημερώστε τον κόσμο για τα "παιχνίδια" που παίζονται.

Bull21 - 15/4/2021 14:14

Τα ονοματα Παπαπέτρου-Μάνος-Τσαρούχα ΔΕΝ φαινονται πουθενα. Ονομαστικα κυριοι! Να τους ΓΝΩΡΙΖΕΙ ο κοσμος. Βαλτε και καμια φωτο προφιλ-ανφας.

aekny21 - 15/4/2021 14:11

Καλα ολα αυτα, αλλα τη Τσαρουχα απο περυσι ειχαμε ζητησει την εξαιρεση της, και βλεπω οτι φετος μας εχει παιξει σε ολα τα ματς με τους χαιδεμενους (Λαυριο και Προμηθεα)

FS2011 - 15/4/2021 13:48

Πέρα από την διαιτησία και τις διοικήσεις των ομάδων για το τι κάνουν στο παρασκήνιο , βγήκα εξωτ από τα ρούχα μου με τον σπικερ της ΕΡΤ . Τι αναμετάδοση ήταν αυτή , σε κάθε φάση μας έβγαζε τρελούς. Όλα τα φάουλ και ότι σφύριζαν οι διαιτητές κατά της ΑΕΚ τα έβλεπε σωστά. Κόντεψαν να μπω στην τηλεόραση. Άστο δει και αυτό η διοίκηση.

yiannis1987 - 15/4/2021 14:08

Να συμπληρώσω ότι στο τέλος μας χρύσωσε το χάπι μιλώντας για τις δυσκολίες που είχαμε με τους τραυματισμούς! Εγώ εκεί ανέβασα πίεση!

geo43 - 15/4/2021 13:50

Προχωρα προεδρε ειμαστε μαζι σου.Ξερουμε ποσο κακο εχουν κανει αυτοι στην ομαδα και πες τους θα μας βρουν μπροστα τους.

tyflostinAEK2 - 15/4/2021 13:20

Χαίρομαι για τις δηλώσεις παρότι το σημαντικό είναι να γίνονται παράλληλα καιι οι αντίστοιχες κινήσεις προστασίας της ομαδας και ανάδειξης της παθογένειας ..καλή επιτυχία στον αγώνα και συσπείρωση από όλους !

inspyRations - 15/4/2021 12:59

ειμαστε ολοι μαζι ΕΝΩΜΕΝΟΙ,προχωρα Μακη!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ