Ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος ανέδειξε για μία ακόμα μία φορά τον Γολγοθά που ανεβαίνουν οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής στην μάχη κατά του κοροναϊού.
Μιλώντας στο Open TV, ο κ. Καπραβέλος είπε χαρακτηριστικά «είχαμε μία μαρτυρική εφημερία με 62 εισαγωγές για κοροναϊό κι ακόμη έρχονται ασθενείς…»
Καπραβέλος για εμβολιασμούς
Ο κ. Καπραβέλος εξήρε την δουλειά που γίνεται με τους εμβολιασμούς, μιας και φαίνεται ότι αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς, αφού «έχουμε περισσότερους νέους με κοροναϊό, στους μεγαλύτερους έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο».
Παρόλα αυτά, είπε ότι κάνουμε πισωγυρίσματα, καθώς «για δεύτερη φορά χάσαμε τον έλεγχο. Τα ανοίγματα πρέπει να γίνονται πιο προσεκτικά. Εν μέσω θυέλλης τρίτου κύματος πάμε για ανοίγματα» τόνισε και συνέχισε, «δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό αν δεν πέσουν τα κρούσματα. Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς…».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
