Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στήριξη και από τους Supporters

Ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τους «υποστηρικτές» και τους ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα και τους ζήτησε να είναι δίπλα της

Εκτός από το ραντεβού που είχε σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης, με τον εκπρόσωπο του Ράφικ Τζιμπούρ, με τον οποίο επήλθε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία των Supporters προκειμένου να τους ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Τα όσα έχουν συμβεί, αγωνιστικά και μη, τον τελευταίο καιρό σε όλα τα... μέτωπα που αφορούν την ΑΕΚ, δεν είναι και λίγα και ο Αδαμίδης έκρινε πως θα έπρεπε να μιλήσει με τους «υποστηρικτές», για όλα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την πίστη του προπονητή για την άμεση βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα στους τελευταίους αγώνες, ενώ ζήτησε και την στήριξη των ίδιων για να βγει η ομάδα από αυτή την κακή περίοδο. Εκεί υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των «Supporters», όπου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το πρόσωπο της ομάδας, με τον Αδαμίδη ωστόσο να δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον.

Παράλληλα, αναφορά έγινε για τις ανανεώσεις συμβολαίων των Μπλάνκο και Σκόκο, ενώ η κουβέντα πήγε και στο θέμα του γηπέδου και στις συντονισμένες προσπάθειες που γίνονται για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τους είπε για τις επόμενες κινήσεις που ακολουθούν και το ραντεβού με την πολιτεία, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι διατεθειμένος να τα... παρατήσει, μέχρι να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ανέγερσης στον ιστορικό χώρο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ