Μια 25χρονη κοπέλα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής. Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, η επίθεση έγινε μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (11.04.2021) προς τη Δευτέρα. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έγκυος τεσσάρων μηνών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν άντρας και έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας, τραυματίζοντάς την. Στη συνέχεια, ο δράστης διέφυγε.
Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο το πανί με το καυστικό υγρό.
Δεν είναι γνωστό, ακόμα, ακριβώς τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
