Θετικά για το άνοιγμα των τριών τάξεων των Λυκείων από την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι.
Στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, συμμετείχε και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι κατέληξαν στην έγκριση της εισήγησης του υπ. Παιδείας για άνοιγμα και των τριών τάξεων του Λυκείου από την προσεχή Δευτέρα 12 Απριλίου, σε όλη τη χώρα με «όπλο» τα υποχρεωτικά self test που θα προμηθεύονται μαθητές και εκπαιδευτικοί δωρεάν από τα φαρμακεία.
Πηγές του υπουργείο Παιδείας αναφέρουν ως εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις από τη Νίκη Κεραμέως σήμερα στις 18:00.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
