Για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 και το ξεκίνημα της πανδημίας του Covid-19, οι εξέδρες γέμισαν κόσμο. Συνέβη στο εναρκτήριο ματς μπέιζμπολ, ανάμεσα σε Texas Rangers και Blue Jays.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 40.000 φίλαθλοι που γέμισαν το «Life Field» στο Αρλινγκτον. Το Τέξας είναι η μοναδική Πολιτεία των ΗΠΑ που επιτρέπει αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους events με κόσμο. Μάλιστα έναν μήνα νωρίτερα, ο κυβερνήτης, Γκρεγκ Αμποτ ανακοίνωσε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ότι όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν κανονικά.
Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, εξήγησε ότι στο γήπεδο η μάσκα είναι υποχρεωτική, αλλά με 40.000 στοιβαγμένους, είναι αμφίβολο πόση προστασία θα μπορούσε να προσφέρει η χρήση της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!