Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Άλαν Μινέιρο, της Βίλα Νόβα, για την απαράδεκτη ενέργειά του στο τοπικό ντέρμπι της Γκοΐας, στη Βραζιλία, τον περασμένο Μάρτιο.
Κόντρα στην Γκοϊάνο, η Βίλα Νόβα είχε κερδίσει ένα κόρνερ και ο Μινέιρο πήγε για την εκτέλεση. Πριν εκτελέσει το κόρνερ, ο ποδοσφαιριστής έφτυσε το σημαιάκι που είχε επάνω το σήμα της αντίπαλης ομάδας.
Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε το γεγονός και ο Μινέιρο δεν τιμωρήθηκε. Ωστόσο, οι κάμερες κατέγραψαν την ενέργειά του και, ετεροχρονισμένα, δέχτηκε τη βαριά "καμπάνα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!