Η RedBird Partners απέκτησε το 10% των μετοχών της FSG με σκοπό την επένδυση, από την οποία φυσικά θα ενισχυθεί οικονομικά η Πρωταθλήτρια Αγγλίας έπειτα και από την απώλεια σημαντικών εσόδων λόγω του κορονοϊού και των κλειστών γηπέδων όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία.
Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, δηλωμένος φίλος της Λίβερπουλ, εμπλέκεται πλέον κανονικότατα επιχειρηματικά με τους «κόκκινους» και αυτή η επένδυση που θα γίνει θα βοηθήσει τόσο στα υπόλοιπα πλάνα της ανακατασκευής του «Άνφιλντ», όσο και της ενίσχυσης του ρόστερ.
Οι συνεργάτες του ΛεΜπρον είναι οι Μάβερικ Κάρτερ και Πολ Γουάντσερ και πλέον είναι μέτοχοι της Fenway Sports Group.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!