Η Γκόρενιε πήρε και δεύτερη νίκη επί της Ζούμπρι στη ρεβάνς των προημιτελικών ΕΗF European Cup. Η ομάδα της Σλοβενίας μετά το 31-26 στο πρώτο ματς επικράτησε των Τσέχων με 28-24 και τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει πως η Γκόρενιε θα είναι η επόμενη αντίπαλος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με φόντο τον μεγάλο τελικό.
Η πρώτη αναμέτρηση θα βρει την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια γηπεδούχο και είναι προγραμματισμένη για τις 17 Απριλίου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Σλοβενία στις 24 Απριλίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Απ' τις μεγάλες δυνάμεις της Σλοβενίας. Κιτρινόμαυρη ομάδα και αυτή! Έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Σλοβενίας. Πάντως, όπως και με την Νέβα, το μεγαλύτερο όνομα είναι πάλι ο προπονητής, ο Ζόραν Γιόβιτσιτς, παλιός διεθνής με την εθνική Σλοβενίας. Πάμε γερά ΑΕΚάρα!!!
Καλή δύναμη, Μάγκες!
Τι να πεις για αυτά τα παιδιά χίλια μπράβο
Δεν τους λέμε να έρθουν εδώ και για τα δύο ματς,ελπίδες δεν έχουν ούτως η άλλως,να μην κουράζεται και η ομάδα με ταξίδια;