Νωρίς είναι για οποιαδήποτε συζήτηση, που αφορά στο μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ, όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπός του, σχολιάζοντας πρόσφατη τοποθέτηση του Ουαλού άσου.
Πριν από μερικές μέρες, ο Μπέιλ είχε πει πως στόχος του είναι να επιστρέψει, μετά το EURO, στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου ανήκει.
Ωστόσο, ο Τζόναθαν Μπαρνέτ έσπευσε να διαψεύσει τον πελάτη του. Μιλώντας στο ESPN, ο εκπρόσωπος του Μπέιλ τόνισε: "Τα λόγια του Μπέιλ ήταν εκτός πλαισίου. Είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για το ποιο θα είναι το μέλλον του μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα".
Φέτος, ο 31χρονος Μπέιλ αγωνίζεται δανεικός στη Τότεναμ, έχοντας καταγράψει 25 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με 10 γκολ και 3 ασίστ.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ