Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Ερνάν Κρέσπο υπήρξε παραγωγικός εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος δεν έκρυψε πως "έκανα πολλά όργια με γυναίκες όταν έπαιζα ποδόσφαιρο".
Όπως τόνισε: "Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ήμουν διάσημος και νέος, έκανα τα πάντα, δοκίμαζα. Εντάξει, όχι και τα πάντα. Εκμεταλλεύεσαι ό,τι μπορείς. Δεν έχασα τίποτα".
Ο 45χρονος ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν περισσότερες γυναίκες ή άνδρες που εμπλέκονταν στις σεξουαλικές του συνεδρίες. Η απάντηση του Κρέσπο ήταν ξεκάθαρη: "Οι γυναίκες ήταν πάντα περισσότερες".
Το 2002, όταν πήγε στην Ίντερ, γνώρισε τη σύζυγό του, την Αλέσια Ρόσι Άντρα, και, από τότε, ησύχασε. Όπως είπε ο Κρέσπο, στο βραζιλιάνικο Esporte: "Η αλήθεια είναι ότι όταν γνώρισα για πρώτη φορά τη σύζυγό μου, σταμάτησα. Έκανα το ντεμπούτο μου στο ποδόσφαιρο στην ηλικία 18 ετών, γνώρισα τη γυναίκα μου στις 27 και ποτέ δεν εμφανίστηκα με μια κοπέλα στο σπίτι μέχρι να γνωρίσω τη γυναίκα μου, οπότε ήμουν πάντα single μέχρι εκείνη την ηλικία".
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και απέκτησε δύο κόρες, τη Νικόλ και τη Σοφία, με τον Κρέσπο να τονίζει πως "σήμερα δεν μου λείπει και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω και την οικογένειά μου"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!