Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαρτίνεθ: Δεν υπάρχει... πόλεμος για Αζάρ. Αισιοδοξώ πως θα είναι στο EURO

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βελγίου μίλησε για την κατάσταση του Βέλγου μεσοεπιθετικού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Εντέν Αζάρ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα, στον αστράγαλο, και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "πόλεμο", ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και βελγική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, ενόψει και του EURO.

Από τη μεριά του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει διαμάχη και εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Βέλγος μεσοεπίθετικός θα μπορέσει να είναι έτοιμος για το EURO.

Αρχικά, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βελγίου είπε πως "συνεργαζόμαστε με την Ρεάλ και θέλουμε το καλύτερο για τον Εντέν. Οι φήμες από τα ΜΜΕ πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν. Οι ειδικοί λένε ότι δεν θα γίνει επέμβαση. Δεν υπάρχει πόλεμος, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση".

Στη συνέχεια, ο Μαρτίνεθ τόνισε: "Είμαστε αισιόδοξοι για το τι μπορεί να γίνει. Είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Υπάρχει ακόμη δρόμος για το EURO. Θα έχουμε την απάντηση για το αν θα είναι διαθέσιμος. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι στο EURO".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ