Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάλκινο στο Προλυμπιακό πάλης ο Κουγιουμτσίδης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 74 κιλά ελευθέρας στο Προολυμπιακό τουρνουά πάλης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Ο Έλληνας πρωταθλητής, που έχει στο παλμαρέ του ήδη ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων, έδειξε ότι μπορεί στα 19 του μόλις χρόνια, όχι απλά να κοντράρει μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, αλλά να τους νικήσει και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση την Πέμπτη το… φαινόμενο της ελληνικής πάλης αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ και επικράτησε με 9-3 του Ουκρανού Παβλόφ. Στον «μικρό» τελικό, πάλεψε με τον Βούλγαρο Ουμαρπασάεφ και επικράτησε με 8-6. Έδειξε μάλιστα ότι έχει «μέταλλο» νικητή, καθώς τους δυο κρίσιμους πόντους τους πήρε 3’’ πριν το τέλος του αγώνα, σε ένα ματς που οι δύο αθλητές πήγαιναν πόντο – πόντο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Σαββουηλίδης αποκλείστηκε στα ρεπεσάζ των 86 κιλών, καθώς έχασε από τον Μολδαβό Ιαλούνοφ με 7-0, ενώ η Κατερίνα Πιτσιάβα έχασε με τεχνική υπεροχή από την Ουκρανίδα Μπελίνσκα κι αποκλείστηκε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ