Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα. Επίσημες αναφορές τονίζουν ότι περίπου τέσσερις στους δέκα δεν κλείνουν ή δεν πηγαίνουν στο ραντεβού για τον εμβολιασμό. Μάλιστα αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που αρνούνται να κάνουν εμβόλια είτε εκφράζοντας φόβους για το πόσο ασφαλή είναι, είτε γιατί πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας. Αυτή τη στιγμή μόλις το 55% του προσωπικού έχει εμβολιαστεί. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα του νοσοκομείου Μεταξά και του ξεσπάσματος κρουσμάτων εκεί.
Αν το ποσοστό των αρνητών παραμείνει τόσο υψηλό θα αποτελέσει τροχοπέδη για την προσπάθεια της χώρας να επιστρέψει σε μια κάποια κανονικότητα το καλοκαίρι και τα όποια μέτρα και ανακοινώνονται δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
