Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

''Κλείδωσε'' την τετράδα με ''ζωγραφιές'' η Σεβίλλη (VIDEO)

Εύκολη νίκη για τη Σεβίλλη που με δύο ''ζωγραφιές'', καθάρισε με 2-0 την Έλτσε στο «Ramón Sánchez-Pizjuán» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της La Liga και σε μεγάλο βαθμό κλείδωσε την παρουσία της στην τετράδα και το Champions League της επόμενης χρονιάς.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LA LIGA - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (εξ αναβολής)

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΕΛΤΣΕ: 2-0

Γήπεδο: Ramón Sánchez-Pizjuán

Εύκολη νίκη για τη Σεβίλλη που με δύο ''ζωγραφιές'', καθάρισε με 2-0 την Έλτσε στο «Ramón Sánchez-Pizjuán» σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της La Liga και σε μεγάλο βαθμό κλείδωσε την παρουσία της στην τετράδα και το Champions League της επόμενης χρονιάς. Μέτριο πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες, με τη Σεβίλλη να παίρνει προβάδισμα στα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να έχει τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος όμως οι Σεβιγιάνοι του Χουλέν Λοπετέγκι, έκανα ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο Έντγκαρ Μπαντία κάτω από την εστία της Έλτσε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90' ο Φράνκο Βάθκεθ με ένα απίθανο τακουνάκι.

Η Σεβίλλη είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5' με σουτ του Σούσο εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Μπαντία. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών η Έλτσε απείλησε με ο Χοσάν να γυρίζει για τον Καρίγιο που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 27' νέα καλή στιγμή για τους Σεβιγιάνους με νέο σουτ του Σούσο, που αυτή τη φορά πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 43' άνοιξαν το σκορ με τον Σούσο να βγάζει σέντρα για τον Εν Νεσιρί που με ωραία κεφαλιά, έκανε το 1-0.

Η Σεβίλλη είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 48' με τον Όσκαρ να κάνει ωραία ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαντία, διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση ο Νάβας έβαλε σέντρα και ο Εν Νεσιρί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 55' νέα καλή στιγμή για τους Σεβιγιάνους βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Όσκαρ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μαρκόνε και να περνά για τον Ράκιτιτς που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μπαντία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ακόμα μία ευκαιρία για τη Σεβίλλη με τον Ράκιτιτς να βγάζει τρομερή μπαλιά για τον Χεσούς Νάβας που γύρισε και ο Εν Νεσιρί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω, ενώ στο 67' ο Εν Νεσιρί γύρισε για τον Μουνίρ που έκανε ωραίο τακουνάκι αλλά ο Μπαντία απέκρουσε. Στο 85' η Έλτσε απείλησε με τον Μοχίκα να γυρίζει για τον Μπογιέ που έβαλε την προβολή αλλά ο Μπόνο απέκρουσε. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών η Σεβίλλη τελείωσε το παιχνίδι βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Όλιβερ Τόρες να γυρίζει για τον Φράνκο Βάθκεθ που με απίθανο τακουνάκι, έκανε το 2-0, ενω δύο λεπτά αργότερα πλασέ του Πάπου Γκόμες που απέκρουσε ο Μπαντία.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Κουντέ, Ακούνια (87' Λουκ Ντε Γιόνγκ), Χεσούς Νάβας, Σέρχι Γκόμεθ, Ράκιτιτς, Όλιβερ Τόρες, Γκούντελι, Όσκαρ (61' Μουνίρ (87' Φράνκο Βάθκεθ)), Σούσο (79' Ρεκίκ), Εν Νεσιρί (87' Πάπου Γκόμες)

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Χοσέμα (77' Μοχίκα), Βερντού, Ντάνι Κάλβο, Παλάσιος, Ραούλ Γκούτι (85' Βίκτορ Ροντρίγκεθ), Μαρκόνε, Χοσάν (69' Μίγια), Φιδέλ (77' Πιάτι), Καρίγιο (69' Τέτε Μορέντε), Μπογιέ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ