Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του. Ο άσος της ΑΕΚ έκανε μαγνητική που έδειξε διάταση στην αριστερή ποδοκνημική. Η ΑΕΚ δεν ενημέρωσε πότε θα επιστρέψει ο Μόουζες, ωστόσο η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά και η επιστροφή του δεν θα τραβήξει χρονικά όσο του Γκίκα. Αναλυτικά η ΚΑΕ ενημέρωσε:
Σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General υπεβλήθη ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με Στρασμπούρ. Ο Νιγηριανός διεγνώσθη, ότι υπέστη διάταση αριστεράς ποδοκνημικής. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚBC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού. Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρου Τόιλου.
Στο φωτογραφικό (συγκλονιστικό) στιγμιότυπο της ΑΕΚBC, ο Κίνγκσλεϊ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού του ΟΑΚΑ, υποβασταζόμενος από τον επίσης τραυματία Γιανίκ Μορέιρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ 8-15 ΜΕΡΕΣ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..
ξερουμε πανω κατω ποσο θα λείψει δηλαδη?
Πρακτικα τι σημαινει αυτο? 1 βδομαδα? 2? 1 μηνα? Τι?
Ευτυχώς. Να σας πω ότι η Νίζνι σκοτώνει τη Τουρκ Τέλεκομ εκτός 41-62 (3η περίοδος). Να θυμίσω ότι έχει ήδη νικήσει το Στρασβούργο εκτός.