Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες θέλουν να «σκοτώσουν» το εμβόλιο της AstraZeneca, υποστηρίζουν οι Βρετανοί

Παρουσίασαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα περιστατικά θρομβώσεων δεν είναι περισσότερα από το εμβόλιο της Pfizer. Δεν σχετίζονται με τα εμβόλια οι θρομβώσεις, αναφέρει ο ΕΜΑ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μεγάλος θόρυβος έχει προκληθεί με το εμβόλιο της AstraZenecaκαι το αν σχετίζεται με περιπτώσεις θρομβώσεων. Βρετανοί αναλυτές δίνουν μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Συγκεκριμένα παρουσιάζουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι θρομβώσεις σε άτομα που έλαβαν το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν είναι περισσότερες από αυτές που προκλήθηκαν σε εμβολιασμένους με το σκεύασμα της Pfizer. Τονίζουν ότι το ποσοστό των θρομβώσεων δικαιολογείται απολύτως από στατιστική σκοπιά και δεν σχετίζεται με τα εμβόλια.

Αυτό που αφήνουν να εννοηθεί είναι ότι η σύνδεση έγινε λόγω της κόντρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα ισχυρών χωρών μελών της με την βρετανική εταιρία. Η στάση χωρών όπως η Γερμανία και η Γαλλία «σκοτώνει« το εμβόλιο της  AstraZeneca και εκδικείται την εταιρία για τη στάση της, αναφέρει μέρος του αγγλικού Τύπου.

Την ίδια ώρα η εκτελεστική διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), Εμερ Κουκ, κατά την διάρκεια της έκτασης συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι ο αριθμός των περιστατικών που έχουν αναφερθεί στους εμβολιασμένους με το σκεύασμα της AstraZenecaείναι αντίστοιχος με τον αριθμό που συναντάται στον γενικό πληθυσμό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ