ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 6
Ο Βόλος είχε τελικές όμως οι περισσότερες κατέληξαν άουτ. Δεν είχε δηλαδή τη μεγάλη επέμβαση, ενώ στο πέναλτι νικήθηκε από τον Δουβίκα. Δεν είχε λάθος παίζοντας με τα πόδια.
ΝΤΑΝΤΣΕΝΚΟ 6
Δεύτερο σερί 90λεπτο έβγαλε ο Νταντσένκο ως δεξί μπακ. Δεν τα πήγε άσχημα. Προσπάθησε, στο μέτρο που του επιτρέπει το παιχνίδι της ΑΕΚ και τα όρια που του θέτει ο Χιμένεθ. Μία σέντρα βγήκε από τα άκρα στο τραγικό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ και ήταν από την πλευρά του. Αμυντικά δεν είχε σοβαρά προβλήματα, στο δεύτερο πήρε κάποια μέτρα επιθετικά, χωρίς να κάνει κάποια τελική πάσα.
ΝΕΝΤΕΛΤΣΙΑΡΟΥ 5
Επέστρεψε στη βασική 11άδα. Μέτριο ματς. Δείχνει βαρύς. Δείχνει να είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Έχασε μονομαχίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έδωσε και κάποια αχρείαστα φάουλ.
ΛΑΤΣΙ 6
Το προσπάθησε όσο μπορούσε, παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο ως αριστερός στόπερ και στο δεύτερο, για πρώτη φορά στην καριέρα του ως αριστερό μπακ. Ό,τι μπορούσε έκανε.
ΜΙΤΑΪ 4
Κακό ματς από τον Μιτάι. Είχε πολλά αμυντικά προβλήματα, έκανε και το πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Λογικά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Θυμίζουμε πάντως πως ήρθε από τραυματισμό.
ΣΙΜΑΝΣΚΙ 5
Μετά από καιρό ο Σιμάνσκι έκανε ένα κακό ματς. Εγινε, επίσης αλλαγή στο ημίχρονο, έχοντας και κάποιες μικροενοχλήσεις. Δεν βοήθησε καθόλου ούτε ανασταλτικά, ούτε δημιουργικά όσο αγωνίστηκε.
ΚΡΙΣΤΙΤΣΙΤΣ 5
Και ο Κρίστιτσιτς έκανε μέτριο προς κακό παιχνίδι. Δεν πάτησε καλά στο γήπεδο, είχε δυο τελικές στην επανάληψη που έφυγαν άουτ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε ούτε αμυντικά, ούτε δημιουργικά. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του, αλλα του έλλειπε η ουσία.
ΜΑΝΤΑΛΟΣ 6
Προσπάθησε, αλλά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Εδειξε κι αυτός έξω από τα νερά του, μη μπορώντας να παρασύρει τους συμπαίκτες του. Εκανε λάθη, προσπάθησε να περάσει κάποιες μπάλες μπροστά, έτρεξε αρκετά, πήρε φάουλ, αλλά ήταν σε κακή βραδιά.
ΓΚΑΡΣΙΑ 5
Κακό ματς από τον Γκαρσία. Αρκετά λάθη, λίγες φορές κατάφερε να ξεφύγει ουσιαστικά από αντιπάλους του, όμως εννοείται δεν είναι μόνο δική του ευθύνη αυτό, καθώς και σε αυτό το ματς δεν είχε καλά στηρίγματα και πολλές φορές χρειάστηκε να τα βάλει με δυο και τρεις αντιπάλους. Βγήκε στο 70’
ΑΛΜΠΑΝΗΣ 5
Σε κακή βραδιά και ο Αλμπάνης. Ξεκίνησε βασικός, είχε 2-3 καλές ατομικές ημιτελείς όμως ενέργειες και ως εκεί. Εγινε αλλαγή στο 85’.
ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ 4
Εγινε αλλαγή στο 62’ και δικαίως, γιατί δεν βοήθησε την ομάδα. Ναι δεν πήρε πολλές μπάλες, όμως οι δυο τελικές που είχε στο ματς ήταν αποκαρδιωτικές.
ΑΛΛΑΓΕΣ
ΣΒΑΡΝΑΣ 6
Μπήκε στο 46’ και έπαιξε ως αριστερός στόπερ. Δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, όποτε χρειάστηκε να δράσει το έκανε και υπέπεσε σε ένα λάθος.
ΣΑΚΧΟΦ 5
Πέρασε κι αυτός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε στο κέντρο. Στο 48’ μάλιστα κάνει τραγικό λάθος, δίνει το δικαίωμα στον Νίνη να σουτάρει από καλή θέση. Από εκεί και μετά λίγες θετικές ενέργειες.
ΟΛΙΒΕΪΡΑ 6
Μπήκε στο 62’ στο ματς και έδωσε ζωντάνια στην ομάδα. Είχε δυο τελικές, είχε προσωπικές ενέργειες, ενώ δεν πήρε και μπάλες στην πορεία του αγώνα.
ΜΑΧΑΙΡΑΣ 5
Μπήκε στο 70’ στον αγώνα, παίζοντας για λίγα λεπτά ως δεξιός εξτρέμ και μετά ως αριστερό. Δεν βοήθησε.
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ -
Μπήκε στο 85’, πρόλαβε να κάνει μία καλή σέντρα, παίζοντας ως δεξί εξτρέμ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ 5
Τη Δευτέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ έπαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο και πήρε μία άνετη νίκη μετά από πολύ καιρό. Λίγες ημέρες μετά, στον Βόλο, η ΑΕΚ έδειξε ξανά τρομερά προβλήματα σε άμυνα και δημιουργία. Μία ομάδα τελείως απροετοίμαστη και μέσα σε λίγες ημέρες μεταμορφωμένη προς το χειρότερο. Κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και αμυντικά και δημιουργικά, στο δεύτερο πήρε την κατοχή, αλλα έδειχνε αδούλευτη οργανωτικά με αποτέλεσμα να μην φτιάξει φάσεις και να χάσει ξανά από τον Βόλο στο ίδιο γήπεδο, μέσα σε 10 ημέρες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φίλες -οι, η ομάδα έχει σοβαρότατα προβλήματα ποιότητας κ προπονητή φυσικά. Οι λύσεις κ τα σχόλια των εντεταλμένων δημοσιογράφων έπεσαν στο κενό και τώρα οι ίδιοι αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους! Μας έλεγαν ότι δεν έχουμε θέματα στόπερ , αριστερού μπακ και τερματοφύλακα και τώρα οι ίδιοι ζητούν κεφάλια! όταν ένα club αναζητά λύσεις με ξαναζεσταμένα φαγητά τύπου Χιμενεθ, Αραούχο, Βράνιες κλπ φαιδρότητες τότε αυτά είναι σημάδια έλλειψης ιδεών και προγραμματισμού. Η ομάδα μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπολείπεται μακράν του ανταγωνισμού κ γιαυτο βρίσκεται σε αυτή τη κατάντια. Όταν δαπανηθούν ποσά κυρίως για προπονητή και Τεχν. Διευθυντή ,όταν αποφασισθεί να υπάρξει σοβαρός προγραμματισμός τότε μπορούμε να μιλάμε για απαιτήσεις. Τώρα δεν μπορεί να γκρινιάζει κανείς μας διότι αυτή η γελάδα αυτό το γάλα βγάζει! Οι φαιδρές δικαιολογίες περί απουσιών και άλλων ηλιθιοτήτων μόνο τους υπαλλήλους της ΠΑΕ καλύπτουν! κρίμα διότι αυτό το τερατούργημα όντως δεν είναι ΑΕΚ τουλάχιστον για εμάς που την παρακολουθούμε ανελλιπώς από το 1975 και μετα.
Μιται και Λατσι περα απο την απειροα χρειαζονται ενδυναμωση. Τα κορμια τους ειναι αγουρα και δεν αντεχουν παιχνιδι με πολλη ενταση. Κριστισιτς παλαιμαχος, μεχρι να σηκωσει το ενα βρωμαει τ αλλο. Καριμ απελπιστικα αργος εννοειται χρηδιμος αλλα καθαρα ως 2ος. Ολιβειρα βαρειηκαμε πια, δεν παει αλλο. Ατομιστης και παρτακιας. Νεντελτσιαρου πατατα. Μανταλοςενας απλα καλος παικτης, ανεκδοτο να νοειται ως ηγετης. Αλμπανης συμπαθεστατος με πολλες δυνατοτητες αλλα ημιτελης παικτης, παικτης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλανας και δεν διορθωνεται στα 26 αυτο. Η γενικη κριτικη μου και οχι μονο για χθες
Γιατί Μανόλο κατέβασες άλλη άμυνα σε σχέση με το ματς με τον Απόλλωνα???
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε και σωστά.
Χιμένεθ : 1
Αθανασιάδης 6 και όλοι οι άλλοι επιεικώς 4 και κάτω σε ένα ματς με αδιάφορο αντίπαλο με άδειες εξέδρες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μην τρελαθούμε τελείως.
Ναι ρε παιδια και αν έβαζε Σβάρνα που παίζει σε εκατό θέσεις ασταματητα θα λέγατε μην τον βάζεις συνέχεια. Αφήστε το αυτο το θέμα της ομαδας είναι άλλο, είναι η ποιότητα. Δεν είναι παίκτες αυτή για ΑΕΚ οι περισσότεροι. Δείτε λίγο την Βασιλισσα στο μπάσκετ. Παίκτες με προσωπικότητα με ποιότητα και πάρα τις τόσες απουσίες που έχουμε παλεύει φοβερά κοντρα σε διαιτησίες δύσκολους αγώνες ενστάσεις. Αυτοί εδώ σκίαζονται από τον Βόλο.
Τώρα χθες δλδ ο Σβαρνας ήταν το πρόβλημα που δεν έπαιξε από την αρχή;; Αν δεν μπορεί να τον ξεκουράσει ούτε και χθες πότε;;; Τους βλέπουμε να μπορούν να παίξουν σε όλα τα playoffs οι ίδιοι παίκτες;;; Μα και ανίκητη εντεκάδα να είχαμε πάλι αυτό δεν γίνεται να μην κάνεις κάποιο ροτεϊσον ,δεν βγαίνει. Εγώ αυτό που βλέπω και νευριάζω είναι ότι όλοι οι αντίπαλοι έμαθαν και μας κλείνουν με δύο και τρεις παίκτες τον Γκαρσία και έπειτα και τον Αλμπάνη και δημιουργείται χώρος για τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπακ τα οποία δεν ανεβαίνουν για να τον εκμεταλλευτούν. Καλα το σέντερ φορ μας δε απελπιστικά μόνος. Μικροί παίκτες τους οποίους δεν εμπιστεύεται ο προπονητής ο οποίος με τη σειρά του πανικοβάλλεται και τους το μεταδίδει... Φαύλος κυκλος
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΛΛΗ Aμυνα γιατι ο λοπες ηταν τιμωρημενος και ηθελε να προφυλαξει τον σβαρνα(που ειναι υπερπολιτιμος σε αυτη την αεκ)επειδη απο την στιγμη που γυρισε απο μυικο τραυματισμο παιζει συνεχομενα 90 λεπτα!
MANTALE ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ!Eπαθες δυο φορες ριξη χιαστου επαιξες β εθνικη αλλα δεν πηρες και λιγα λεφτα ασε που θα εχεις να λες οτι πηρες και πρωταθλημα!δεν εχω προβλημα αν μεινεις πληρωνεσαι κανονικα και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ!
Λέγαμε ότι έτσι όπως είναι η ομάδα θα κάψουμε και κάνα δύο καλούς όπως και έγινε π.χ Σιμανσκι και Γκαρσία. Ελπίζω να έκαναν ένα μεμονωμένο κακό ματς και να μην ισχύει το πρώτο. Κατά τα άλλα αυτή είναι η ΑΕΚ φέτος, καμμία έκπληξη. Αν βρεθούμε σε κάπως καλή μέρα και μας πάει το παιχνίδι κάτι γίνεται, αν όχι ,έχουμε γκελες. Και έτσι θα πάει δεν ισιωνει το κλήμα τώρα ,στραβωσε και είναι αργά. Αρα θέλει κλάδεμα καλό για του χρόνου . Παίκτες που μπορεί να συνεφέρουν και τους υπόλοιπους δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπάρχουν γενικά και αυτοί που κάπως μπορούν λόγω ψυχής π.χ Σιμοες Γαλανόπουλος είναι τραυματίες. Ας έπαιζαν τουλάχιστον με τον εγωισμό του Ολιβέιρα. Θέλει γενναίες αποφάσεις και σωστές κινήσεις που αγνοούνται εδώ και χρόνια. Μακάρι το πρόβλημα να ήταν μόνο ο Μανόλο και ο Μανταλος. Έλα που δεν είναι για αυτό και δεν πρόκειται να λυθεί πάλι με αλλαγή προπονητή. Τον Μανόλο τον ξέρουμε. Βρήκε ομάδα που δεν μπορεί να τρέξει και τα έφτυσε ,έχασε και πολλούς με τραυματισμούς δεν θέλει και πολύ. Τα πραγματικά θέματα όμως είναι αλλού θα τα λύσουμε ή θα βρούμε πάλι τον εύκολο στόχο;;;
Δύο σχόλια έγραψα σημερα το πρωί και δεν ανεβάσετε κανένα.
Ευχαριστώ πολύ!!!
Θα σκεφτώ πολύ να ξαναασχοληθω με το σαιτ σας...
Τουλάχιστον να μην χάνω τον χρόνο μου άδικα...
Καληνύχτα σας...
Επειδή ο καθένας μας βλέπει με άλλα μάτια κάθε ματς, να πω τι είδαν τα δικά μου μάτια:
Ο Αθανασιάδης δεν δέχτηκε πίεση, δυο φορές όμως έστειλε την μπάλα με τα πόδια σε αντίπαλο έξω από την μεγάλη περιοχή μας, ενώ στα πέναλτυ συνεχίζει να πέφτει αμέσως πριν σουτάρει ο αντίπαλος δεξιά.
Ο Κριστισιτς έκανε πριν λίγες μέρες το καλό ματς που μας προσφέρει κάθε τέσσερις μήνες, οπότε μην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμένουμε μέχρι να τελειώσουν τα πλαιυ οφφ άλλο καλό ματς. Όταν παίζει, θα είναι σαν να παίζουμε με δέκα, όπως χθες.
Η προκατάληψη πολλών εδώ μέσα κατά του Μάνταλου καταντάει αρρώστια.
Επειδή παίζει και ο αντίπαλος, προσέξτε ποιους παίχτες μας έκλειναν δυο και τρεις παίχτες του Βόλου.
Ο Μανόλο έδωσε τις εξετάσεις του σ´αυτή τη 4η θητεία του και δεν πέρασε τη βάση.
Ο Νεντελτσεάρου είναι από τους χειρότερους παίκτες που έχω δει στην ΑΕΚ. Είναι επικίνδυνος σε όλα του. Με την μπάλα στα πόδια κακός, τραγικές τοποθετήσεις, ψηλά του παίρνουν κεφαλιές όλοι, μέχρι και ο Δουβίκας. Τραγικός ποδοσφαιριστής. Μιτάι ανέτοιμος, τα έχουμε πει, Καριμ έξω από την περιοχή παντελώς ακίνδυνος. Έφυγαν Ινσουα, Λιβαγια και ουσιαστικά έχασες και ένα στόπερ αφού ο Τσιγκρι δύσκολα θα ξαναπαίξει και δεν ήρθε κανείς. Θλίψη, το ροστερ είναι μαξ για 7αδα.
επιεικώς 2 στον σερ τακη
1900 λεπτά να παίζαμε κ αυτοί με 9 ακόμη δε θα είχαμε βάλει γκολ
Για κάποιον λόγο ο διαχειριστής ρίχνει συνεχώς θάψιμο στο νεντε και χαϊδεύει λατσι.
Αυτό το χαιδεμα στ αυτιά, δεν το καταλαβαίνω.
6 στον Μάνταλο, όταν έχει περπατήσει σε κάθε άμυνα που κάναμε. Για να τον περιμένουμε να βγάλει μία μπαλιά παίζουμε με 10. Το ποδοσφαιρο πια θέλει τρέξιμο και πνευμόνια, έτσι καλύπτεις τις αδυναμίες. Αν θέλαμε τσολιά παίρναμε από την προεδρ φρουρά. Εχουμε γίνει η ανάσταση κάθε μικρομεσαίας ομάδας. Βάλτε από 3 και κάτω σε όλους, όταν χάνεις από Βόλο βάση είναι το 3.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ευτυχώς που ναι κλειστά τα γήπεδα, θα ειχαν ακούσει πολλά, πρόστιμο χθες αν υπάρχει εγωισμός
Μετά την χθεσινή απαράδεκτη εμφανιση και την ντροπιαστική ήττα είναι απίστευτο, πραγματικά, που υπάρχει παίκτης που βαθμολογείτε με πάνω από 3.
Όσο για τον προπονητή 3 και αυτός, πιο πολύ γιατί η ομάδα επί των ημερών του όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αλλά κάνει και βήματα πίσω.
Το έχουμε ξαναγράψει όλοι σχεδόν:... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η φετινή χρονιά θα τελειώσει όπως τελειώσει. ελπίζουμε τουλάχιστον με συμμετοχή σε Ευρώπη, γιατί το κύπελλο με τέτοιες εμφανίσεις μοιάζει όνειρο...
Η ομάδα λοιπόν θέλει ξεσκαρταρισμα και χτίσιμο από την αρχή, αλλά με υλικά από το πάνω ράφι.
Θέλουμε τουλάχιστον 7-8 παίκτες ποιότητας για να συμπληρώσουν τους 5-6 ποιοτικους παίκτες που έχουμε ήδη, τους 3-4 ελπιδοφόρους και τους αλλους 4-5 που πρεπει να μείνουν ως δεύτερες επιλογές.
Και βέβαια με την εικόνα που δείχνει ο Χιμένεθ μάλλον και έναν πιο καλό προπονητή...
Φιλαράκια δεν φταίνε οι παίκτες ούτε ο προπονητής. Αυτοί που σχεδίασαν την ομάδα φταίνε. Μια ομάδα παρωδία. Δεν υπάρχει στην ομάδα ούτε ένα δεξί χαφ, ούτε ένα αριστερό χαφ. Η ομάδα είναι γεμάτη με δεύτερους επιθετικούς και κεντρικά χαφ τα οποία ο προπονητής προσπαθεί να μοιράσει σε διάφορες θέσεις για να στήσει ενδεκάδα. Ακόμη κι ο Λιβαϊ δεύτερος επιθετικός είναι και προσπαθούν να τον μάθουν να παίζει δεξί χαφ. Αλμπάνης Μαχαίρας Τανκοβιτς αλλά και Λιβάδια στην ίδια θέση παίζουν με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δεξί εξτρέμ ο Χριστόπουλος δεν σχολιάζω άλλο.
Χιμένεθ 2
Χιμένεθ 2
Διαβάστε τα εξής ονόματα, και θα καταλάβετε γιατί ο κατήφορος δεν έχει πάτο.
Μιτάϊ, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ντατσένκο, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Πέτρος.
Διαβάζεις αυτά τα ονόματα και πραγματικά σε πιάνει θλίψη...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παίκτες επιπέδου Λεβαδειακού...
Μετά μας φταίνε τα τρία χαφ που είχε βάλει ο Μανόλο, στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Βόλο.
ΝΤΡΟΠΗ και μόνο να βαραίνει με ευθύνες για την κατάντια της ομάδας μας 2 παιδια 17 χρονων
Χάσαμε. Η ΑΕΚ από το Βόλο. Και βάζετε πάνω από 5; ο Μανταλο 6;Θα μας τρελαίνετε; έχουμε την ομάδα γι αυτό, πρέπει και εσείς;
Εχεις δικιο! Το προβλημα ειναι ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ
ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ. ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ 0 ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ .
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΦΤΑΝΕΙ !ΕΛΕΟΣ!
Είμαστε ΑΕΚτζήδες και πάντα μέσα μας πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε, ιδίως τέτοια παιχνίδια!
Φυσιολογικό!
Όμως ειλικρινά τώρα, πριν από αυτό το παιχνίδι, ποιος πίστευε πως θα κερδίσουμε;
Άρα, όπως λέει και φίλος παρακάτω, έχουμε μικρύνει πολύ και το ξέρουμε κιόλας!
Κανένα λάθος ο Αθανασιάδης παίζοντας με τα πόδια;Πλάκα μας κάνετε;Άλλο ματς είδατε;
Ρε παιδιά ηρεμία το άριστα είναι 20(πλακιτσα).
Δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά προσ θεου αλλά ρε παιδιά ποιος Αλμπανης,ποιος Νεντε ποιος κριστισιτς(μπορω να πω κι άλλους αν θέλετε).Έχουν παρει επανειλημμένες ευκαιρίες και δεν έχουν ανταπεξέλθει τις προσδοκίες,τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάρουμε αποδεδειγμένα ΚΑΛΟΥΣ παίκτες και οχι στοιχήματα;και για να προλάβω κάποιους άμα πάρεις 5 παίκτες φθηνους θα σου βγει ενας(σιμανσκι) ή κανένας.Βλέπω τους παίκτες της αμυντικής γραμμής και δεν μας χωρίζει τίποτα με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτής του οφη η της Λάρισας.Πρέπει να γίνουν 5-6 μεταγραφές βασικών(τουλάχιστον)και όχι δεν είμαι υπερβολικός απλά κουραστικά με αυτά που βλέπω(η μάλλον δεν βλέπω).Τέλος 100% o χιμενεθ έχει ευθύνη αλλά ρε παιδιά και με τον καρερα χάλια δρν παίζαμε,επειδή δηλαδή ήρθε νέος προπονητής θα μεταμορφωθούν όλοι οι παίκτες προς το καλύτερο.
Υγ Και ο Ολιβειρα τζάμπα θα φύγει όπως φαίνεται...
ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ 3
σοβαρα τωρα;; το κριαρι τον Ολιβειρα τουβαλες τον καλυτερο βαθμο απ τους επιθετικους; πλακα μας κανεις, οταν λες ειχε και 2 τελικες που ηταν σαν αποκρουσεις...
Ρε ποιό κακό μάτs πάλι .10 φορέs να παίξουμε με τον Βόλο, τιs μισέs θα χάσουμε .Τόσο μπορούν , τόσο παίζουν .Ξυπνήστε. Έχουμε μικρύνει πολύ σαν ομάδα
Πόσες φορές πρέπει να σπάμε τα νεύρα μας έως ότου να έχουμε μέσο όρο βαθμολογίας κάτω από 5 σε μια ήττα? Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη ήττα.
Το 5 στον Χιμένεθ είναι πολύ επιεικές....