Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψαν Αζάρ και Ράμος

Καλά νέα για τον Ζινεντίν Ζιντάν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στη δράση μπήκαν ο Σέρχιο Ράμος και ο Εντέν Αζάρ, οι οποίοι μετείχαν σήμερα (10/3) στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της Ρεάλ.

Εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα τις επόμενες ημέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να συμπεριληφθούν από τον Ζινεντίν Ζιντάν στην αποστολή για το σαββατιάτικο (13/3) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Έλτσε, αλλά αντικειμενικός στόχος είναι να είναι ετοιμοπόλεμοι την επόμενη Τρίτη (13/3), όταν η «βασίλισσα» θα υποδεχθεί την Αταλάντα για τους «16» του Champions League.

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται εκτός γηπέδων από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο στον ημιτελικό του σούπερ καπ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η συντηρητική θεραπεία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ο αρχηγός της Ρεάλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 6 Φεβρουαρίου, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα στο μηνίσκο.

Από την πλευρά του, ο Αζάρ βρίσκεται εκτός δράσης από τις 3 Φεβρουαρίου, όταν υπέστη θλάση στην προπόνηση. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στη Ρεάλ και είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ