ΟΛΛΑΝΔΙΑ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Έμμεν - Σπάρτα Ρότερνταμ: 1-1
(Ντε Λέεουβ 90+6' (πεν.) - Λάρος Ντουάρτε 43')
Μοιρασιά για Μοιρασιά για Έμμεν και Σπάρτα Ρότερνταμ που με ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου κι ένα στο τέλος του παιχνιδιού, ήρθαν ισόπαλες 1-1 και αμφότερες συνεχίζουν τη μάχη για τη σωτηρία, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση και σε πολύ δύσκολη κατάσταση σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν απόσταση 7 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Σπάρτα άνοιξε το σκορ στο 43' με τον Λάρος Ντουάρτε ενώ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η Έμμεν κέρδισε πέναλτι που ο Ντε Λέεουβ μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 1-1.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
