Quantcast
NEWS
17 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λόπες: Χαρούμενοι με την πρόκριση, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε

Ο Πορτογάλος μίλησε μετά το ματς με τον Βόλο, την κάκιστη εικόνα της ομάδας, την ήττα και την πρόκριση

Χαρούμενος για την πρόκριση αλλά προβληματισμένος για την εικόνα της ΑΕΚ ήταν ο Ελντερ Λόπες ο οποίος μετά το ματς στον Βόλο μίλησε στην Cosmote TV.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος μίλησε:

Για το παιχνίδι; «Ηταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ άσχημα. Ο Βόλος μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές, μας πήρε πρώτες και δεύτερες μπάλες. Στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε και να ελέγξουμε τον έλεγχο. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε, αλλά ήταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Αν αυτό οφείλεται στην κούραση ή σε άλλο λόγο; «Όλα τα πράγματα παίζουν ρόλο. Ολοι οι παράγοντες, είναι έλλειψη συγκέντρωσης, ψυχολογίας, έντασης. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό από την πλευρά μας. Φυσικά μπορούμε να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας, γιατί το πρώτο μας ημίχρονο δεν ήταν αυτό που πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ