Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, το παιδομάζωμα στην Μπάγερν Μονάχου, ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τους κλεισμένους για το καλοκαίρι, Ουπαμεκάνο και Ρίτσαρντς, οι Βαυαροί προχώρησαν σήμερα σε μία ακόμα προσθήκη με φόντο το μέλλον.
Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Γερμανίας ήρθαν σε συμφωνία με τη Σεντ Πόλτεν για την απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου μέσου, Εμίλιαν Μέτου. Ο νεαρός χαφ, που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ενώ στην αρχή θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!