Την πρώτη τους προπόνηση, με την μεγάλη ομάδα, έκαναν σήμερα Γιάννης Κορομηλάς, Κώστας Ρουκουνάκης και Στέφανος Κάτσικας. Που είναι, ακόμα τρία παιδιά, τα οποία προωθούνται από την Κ19 στην πρώτη ομάδα και στο εξής θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα. Ο Κώστας Ρουκουνάκης, είναι το 2001 γεννηθείς και αγωνίζεται στο χώρο του άξονα, ο Γιάννης Κορομηλάς είναι το 2002 και παίζει ως μεσοεπιθετικός, ενώ το 2002 είναι και ο Στέφανος Κάτσικας που καλύπτει την θέση του δεξιού μπακ-χαφ. Η προώθηση των τριών παιδιών, γίνεται στο γενικότερο πλαίσιο που υπάρχει στην ΑΕΚ να προωθούνται παιδιά από την Κ19 για να προπονούνται και να δουλεύουν με την μεγάλη ομάδα.
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΕΤΣΙΟΣ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τον έχει δει κανείς τον Κάτσικα? Ρωτάω γιατί πονάμε στα δεξιά και αν ξεπεταχτεί ένα δικό μας παιδί, θα είναι βάλσαμο. Είναι καλός?
Ρουκουνακης εξαιρετικο αριστερο ποδι τρομερη αντιληψη του χωρου και ωραιο απλωμα παιχνιδιου πολυ καλο χαφ στη κ20.. Κατσικας τρομερα αθλητικα και σωματικα προσοντα για την ηλικια του αλλα και θρασος ενω υστερει κυριως σε σεντρα και λιγο σε τεχνικα ζητηματα.. Τον κορομηλα δεν τον εχω δει.. Στηριξτε τα παιδια ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Ε και;;;;
Αφου δεν βαζει νεο παιδι μεσα με τιποτα...και που εχουν παιξει καποιοι παιζουν απο αναγκη.....τι να το κανουμε...
Προχθες ο Κοσιδης που ειναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ εμεινε στον παγκο για να παιξει σαν φορ (καμμια σχεση) ο Χριστοπουλος.... Αν δεν εμπιστευτει καποτε που εχει αναγκη τους μικρους ποτε θα το κανει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιτελους;;;;
Ο Χιμένεθ καθιέρωσε τον Λάτσι και δίνει συνεχώς χρόνο στον Μαχαίρα. Τώρα θα βάλει κι άλλους. Να σου θυμίσω επίσης ότι στη Σεβίλλης έβγαλε ένα σωρό παίχτες που έκαναν και μεγάλη καριέρα.
Συν τον Γαλανόπουλο που έπαιξε σχεδόν όλη την πρωταθληματικη σεζόν!
Είχε κι άλλον να βάλει αντί για τον Λατσι;;;; Τόμσον καιρό που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο ο Τσιγκρινσκι και ο Νεντελτσεαρου τους έβγαζε να βάλει τον Λατσι;;;;
Ρε φίλε στην Ελλάδα ζω δεν τα διαβάζω από εφημερίδες....αν δεν είχαν τραυματιστεί όλοι ακόμα Λατσι δεν θα είχαμε δει.....
Συμφωνώ με την κίνηση αυτή!!! Από μεταγραφές δήθεν "παικταράδων" δεν έχω πλέον να ελπίζω . Ακόμα και αν φέρουνε κάποιον αφενός θα είναι χειρότερος από αυτούς που έχουμε και αφετέρου θα ξοδευτούν πάλι ένα κάρο χιλιάδες Ευρώ σε συμβόλαια τριετίας μη και χάσουμε τα τεφαρίκια . Κάτσικας ως δεξί μπακ λοιπόν με τον Βόλο την Πέμπτη. !!!
20 χρονών στην Κ19 μόνο στην ΑΕΚ!
Διαβάζω για μπάκ-χαφ. Ερώτηση η Κ19 παίζει άλλο σύστημα απο την αντρών?
1.Δεν εχει σχεση ποια ειναι η φυσικη θεση ενος παιχτη,με το τι παιζει η ομαδα.
2. Ακομα και να παιζει χωρις μπακ χαφ η ομαδα,θα μπορουσε να παιξει στην τετραδα της αμυνας η' στην τετραδα του κεντρου.
3.Γιατι φιλτατε η ομαδα ανδρων τι συστημα παιζει?Κανεις δεν ξερει ακομα,για να προσαρμωσει και τους μικρους σ αυτο.
οι μικροι θα προσαρμοστουνε το δεξι μπακ που πηραμε ποτε?μαλον ειναι στην μυκονο για προσαρμογη μη αργησει και του παρει την θεση ο σβαρνας.
Έχει και σύστημα η αντρών.?..δε το είχα παρατηρήσει...
Βλέπω το Μανόλο να αφρίζει με το μέγεθος του ρόστερ χαχα