Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πουμετέδωσε το eksegersi.gr ο απεργός πείνας αφαίρεσε τον ορό αντιβίωσης, την μοναδική πηγή ενυδάτωσης που είχε. Φέρεται, ακόμη, να δήλωσε στους οικείους του ότι σε περίπτωση απώλειας των αισθήσεών του δεν επιθυμεί ανάνηψη.
Μάλιστα σημειώνεται ότι την Παρασκευή επιτράπηκε στην οικογένειά του να πραγματοποιήσει επισκεπτήριο στο νοσοκομείο, καθώς μέχρι τώρα δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω των μέτρων κατά του κοροναϊού. Ο Κουφοντίνας έχει ακόμα επικοινωνία με το περιβάλλον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
