Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στη Ντόχα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ταξίδεψε στο Κατάρ και προετοιμάζεται για την έναρξη του δυνατού hard court event. Πρώτος σταθμός της μετά το πέρασμα από την Αυστραλία, είναι το Κατάρ, όπου το 500αρι τουρνουά της Ντόχα κλέβει την παράσταση στο γυναικείο Tour την επόμενη εβδομάδα.

Πέρυσι, είχε φτάσει μέχρι την φάση των «16», όπου αποκλείστηκε από την Αρίνα Σαμπαλένκα. Στους πρώτους δυο γύρους είχε κερδίσει την Γιούλια Γκέργκες και την Τερέζα Μαρτίνκοβα, αντίστοιχα.

Μετά το τουρνουά της Ντόχα, η Μαρία θα αγωνιστεί στο 1000αρι τουρνουά του Ντουμπάι, που είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα 8-14 Μαρτίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ