Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καρανίκας: Με τη ΝΔ κυβέρνηση θα νομιμοποιηθούν όχι μόνο οι βιασμοί αλλά και οι παιδοβιαστές

Ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις από τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νίκος Καρανίκας πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα όσο ήταν αυτός πρωθυπουργός, ξαναχτύπησε με ανάρτηση του στα socialmedia. Υποστήριξε ότι η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα νομιμοποιήσει τους βιασμούς ακόμα και τον παιδιών.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

 «Μέχρι να τους πιστέψει ο κόσμος, θα λένε ψέματα.

Εξάλλου θυμηθείτε ότι με τα ψέματα κατάφεραν να εμφανίσουν τον Κούλη ως κατάλληλο για πρωθυπουργό.

Και ο κόσμος το έχαψε.

Τώρα θα μας πούνε ότι δεν υπήρχαν βιασμοί αλλά ήταν performance για να γίνουν ηθοποιοί και η κυβέρνηση δεν έχει θέματα αλλά εμείς έχουμε πρόβλημα με τους παιδοβιαστές όπως τον Νίκο Γεωργιάδη γνωστού Νεοδημοκράτη και συνεργάτη του Μητσοτάκη. Εμείς φταίμε που δεν καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα είναι γι’αυτούς να μπλέκουν με επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και λυσάρες ερωτευμένες.

Με την ΝΔ κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό θα νομιμοποιηθούν όχι μόνο οι βιασμοί αλλά και η παιδοβιαστές.

Η ΝΔ στα καλύτερα της».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ