Μετά από μερικά μπρος πίσω, η μεγάλη επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα είναι (σχεδόν) επίσημη. Ο θρυλικός Ισπανός σέντερ, μπορεί πριν από μερικές ημέρες να δήλωνε ανέτοιμος για γυρίσε στην Καταλονία, ωστόσο πριν από λίγο με ποστάρισμά του στα social media, αποκάλυψε πως υπέγραψε συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου και σύντομα θα ενσωματωθώ στην ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Θέλω να θέσω στη διάθεση της ομάδας την ικανότητα και την εμπειρία μου, σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν και παράλληλα να βελτιώσω την σωματική μου κατάσταση, ώστε να επιστρέψω σε ανταγωνιστικό ρυθμό.
Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα και είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία.
Ελπίζω να συνεισφέρω σύντομα στην πρώτη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα και το τεχνικό επιτελείο, που έκαναν εφικτή τη μετακίνησή μου.
Πάου Γκασόλ»., τόνισε ο Πάου Γκασόλ.
Ο Γκασόλ στα 41 του, επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια και μετά από μια τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ήταν 6 φορές AllStarκαι Rookieτης χρονιάς το 2002.
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)