Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει απόψε (22/02) τον Εθνικό Άχνας (22:00) και το Heraklion (22:30) για το Πρωτάθλημα της VGL.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής:
Η “Ένωση” θέλει να συνεχίσει με νίκες και να παραμείνει στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας έως τώρα 3 νίκες και 1 ήττα σε 4 αναμετρήσεις. Και τις δύο αναμετρήσεις θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C TV.
Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Πολυχρονιάδη, Βλαχουτσάκο, Αρβανιτάκη, Μπουλά, Πολύζο, Τσαουσίδη, Καρακατσάνη, Στασινό, Ηρειώτη, Vankin, Γκουλίτο, Τσιρωνά, Nati, Μπενάρδο, Κομπογιάννη.
Ο Σωτήρης Πολυχρονιάδης δήλωσε στο aek.gr: “Ως πρωταρχικό στόχο για τη φετινή σεζόν είχαμε θέσει ένα δυνατό ξεκίνημα στα πρώτα παιχνίδια, με σκοπό να βρει γρήγορα ρυθμό η ομάδα μας. Αφού λοιπόν αυτός ο στόχος επετεύχθη, μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα κάθε αντίπαλο, καθώς το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά υψηλό. Η στήριξη του κόσμου σε αυτή μας την προσπάθεια είναι καταλυτική, δίνοντάς μας την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε και τους υπόλοιπους στόχους μας”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
