Ο Άρης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Γιώργος Δεληζήσης υποστήριξε πως η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω, ενώ, πρόσθεσε πως, αυτός και οι συμπαίκτες του, δεν δίνουν σημασία σε όσα ακούγονται και γράφονται, πριν από τα ματς με Ολυμπιακό.
Μιλώντας στο Novasports, ο αρχηγός του Άρη τόνισε: "Είμαστε ικανοποιημένοι, παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πάμε για την τελική ευθεία και το καλύτερο πλασάρισμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω.
Σε κακό σημείο δεχτήκαμε το γκολ, γιατί η ομάδα ήταν συμπαγής αμυντικά. Ήμασταν διαβασμένοι, έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε διαφορετικά, περισσότερο στις αντεπιθέσεις. Με τον Ολυμπιακό παίζαμε, οπότε έπρεπε να δούμε αλλιώς την τακτική".
Ο Δεληζήσης συνέχισε, λέγοντας πως "πάντα μας έχουν ξεγραμμένους με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι δεδομένο χρόνια τώρα, εμείς δεν ακούμε τίποτα και κοιτάμε τη δουλειά μας. Σε όλα τα ματς κατεβαίνουμε για τους τρεις βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, το έδειξε και την Πέμπτη, αξίζει το σεβασμό μας, αλλά δεν φοβόμαστε. Είναι νωρίς για το ματς Κυπέλλου, έχουμε άλλα παιχνίδια μπροστά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!