Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βαθμό στο 95' «τσίμπησε» η Λεβερκούζεν (VIDEO)

Ο Ταπσόμπα επέτρεψε στη Λεβερκούζεν να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, 1-1, από την έδρα της Άουγκσμπουργκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

BUNDESLIGA- 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: WWK ARENA

Με γκολ στο 95ο λεπτό, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε όρθια στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και δεν πλήρωσε, ολοκληρωτικά, την απίθανη γκάφα του τερματοφύλακά της.

Μόλις στο 5ο λεπτό, η Άουγκσμπουργκ βγήκε στη κόντρα, ο Μπέιλι κέρδισε τη μπάλα και θέλησε να τη γυρίσει στον τερματοφύλακά του. Όμως, ο Λομπ έκανε απίθανη γκάφα, ο Νιντερλέχνερ ήταν εκεί και σκόραρε για το 1-0 της Άουγκσμπουργκ. Ο Γερμανός επιθετικός απείλησε και στο 27ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 55' με χρήση VAR, δεν δόθηκε πέναλτι στην Άουγκσμπουργκ, με τους δυο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές, θέλοντας, ο ένας να κρατήσει το αποτέλεσμα και ο άλλος να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά, στο 95' η Λεβερκούζεν πήρε τον βαθμό, χάρη σε τέρμα του Έντμοντ Ταπσόμπα. Έτσι, έφτασε σε δεύτερη σερί ισοπαλία, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω τη Ντόρτμουντ, και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, για το Europa League, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 4-3 του πρώτου αγώνα. Όσο για την Άουγκσμπουργκ, πήρε ένα βαθμό μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Φραμπέργκερ (72' Γκάμνι), Πέντερσεν, Στρομπλ Ουντουοκάι, Καλιτζούρι (79' Όξφορντ), Μπένες (72' Μόραβεκ), Κεντίρα, Βάργκας (66' Χαν), Νιντερλέχνερ (79' Ρίχτερ)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λομπ, Μπέντερ (74' Γκρέι), Ουέντελ, Ταπσόμπα, Φοσού Μενσά, Αρανγίς, Ντεμιρμπάι, Βιρτς (58' Αλάριο), Σικ, Μπέιλι (58' Φρίμπονγκ), Ντιαμπί

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ