Στις 16:00 θα γίνει η σέντρα στο ντέρμπι του Μιλάνου, Μίλαν-Ίντερ, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βρίσκει απέναντί του τον Ρομέλου Λουκάκου, για πρώτη φορά μετά την αψιμαχία που είχαν, στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.
Σε ερώτηση για τους δυο ποδοσφαιριστές, ο Στέφανο Πιόλι τάχθηκε υπέρ του Σουηδού. Όπως τόνισε ο προπονητής της Μίλαν: "Με όλο το σεβασμό προς τον Λουκακού που είναι ένας μεγάλος επιθετικός, στη σύγκριση αυτών των δύο θα είμαι όλη μου τη ζωή με τον Ιμπραΐμοβιτς".
Για το φραστικό επεισόδιο Ιμπραΐμοβιτς-Λουκάκου, ο Πιόλι είπε πως "δεν έπρεπε να συμβεί ό,τι συνέβη τότε, αλλά την Κυριακή θα έχουμε άλλο. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει μεγάλος σεβασμός και οι παίκτες θα δείξουν αθλητικό πνεύμα, χωρίς αυτό να σημαίναι πως δεν υπάρχουν κόντρες από τη στιγμή που πρόκειται για μία κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση".
Όσο για το ντέρμπι, ο Πιόλι δήλωσε: "Θα είναι ένα ντέρμπι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια (σ.σ. η τελευταία φορά που έγινε ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ και διεκδικούσαν αμφότερες το σκουντέτο ήταν το 2011), με τη βαθμολογία να είναι πολύ ωραία και για τις δύο ομάδες.
Αν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία; Αν παίζεις για την ισοπαλία, αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να χάσεις, εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα μας φέρει ξανά στην πρώτη θέση, την οποία κρατούσαμε για 20 αγωνιστικές.
Στα δύο τελευταία ματς με Σπέτσια και Ερυθρό Αστέρα δεν πήγαμε καλά αλλά δεν έφταιγε ένας παίκτης μόνο, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!