Τα δεδομένα για τον τρόπο που θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η δεδομένη απουσία του Μπακάκη θα καλυφθεί με τον Νταντσένκο, αφού ο Ουκρανός υπολείπεται μεν σε ετοιμότητα, αλλά πρέπει να πάρει ρυθμό και σε τελική ανάλυση αποκτήθηκε για να παίξει.
Κατά τ’ άλλα εκτίμησε ότι δεν θα επαναληφθεί η χρησιμοποίηση του Μάνταλου στα χαφ (παρόλο που δεν πήγε άσχημα στη Λάρισα), τόνισε ότι θα παιχτεί μια θέση στα εξτρέμ ανάμεσα σε Τάνκοβιτς και Αλμπάνη, ενώ υπογράμμισε ότι για την επίθεση έχει προβάδισμα αυτό το διάστημα ο Ολιβέιρα έναντι του Ανσαριφάρντ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Να μας πει ο Κονε αν ο παιχτης που εφερε στην ΑΕΚ ειναι για βασικο δεξι μπακ στην Αγια Σοφια και οτι χρειαζεται απλα χρονο προσαρμογης. Δεν με νοιαζουν τα κριτιρια και τα οικονομικα της επιλογης που εκανε. Απλα την αποψη του να ξερω.
Δεν μου αρέσει να κρίνω παίχτες πριν καν παίξουν, πάντως αυτό που μάλλον ισχύει είναι ότι το συγκεκριμένο δεξί μπακ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι κάτι αντίστοιχο με Παουλίνιο, δηλαδή οι πιθανότητες να σου βγει είναι σημαντικά μικρότερες από τις πιθανότητες να μη σου βγει. Τώρα ξέρω ότι κάποιοι θα μου αρχίσετε τα dislike αλλά παιδιά από το να βρίζω τον άνθρωπο την ώρα που παίζει μπάλα όπως κάνουν άλλοι, προτιμώ να πω από τώρα το τι πιστεύω με περιθώριο να διαψευστώ (και φυσικά το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εύχομαι).
Επίσης μια άλλη κακή νοοτροπία που έχουμε είναι να κρίνουμε ένα παίχτη είτε θετικά είτε αρνητικά από ένα-δύο παιχνίδια. Για να κρίνεις τι αξίζει ο παίχτης του πρέπει να τον δεις σε πολλά παιχνίδια κάτω από διαφορετικές συγκυρίες και με διαφορετικούς αντιπάλους.
Πάντως ας μη γελιόμαστε, μεταγραφές σοβαρές το Γενάρη δε γίνανε. Εγώ απελπίστηκα τελείως!
Νομιζω οτι το να παιζει με τον Ολιβειρα και τον Καριμ μαζι μπροστα ηταν καλη σκεψη και του βγηκε και αξιζει να το δουμε και με τον Αστερα.Ο Ολιβειρα να παιζει λιγο πιο πισω με τον Καριμ κορυφη.Ο Πορτογαλος βοηθαει πολυ στο τρεξιμο και στο πρεσινγκ και ο αντιπαλος δυσκολευεται.Στα χαφ μπορει να βαλει Μανταλος με Σιμανσκι που δεν τα πηγαν και ασχημα.Κριστιτσιτς δεν τραβαει με τιποτα και ο Σιμοες δεν μπορει να βοηθησει μπροστα αλλα και αμυντικα πλεον δεν ειναι αυτος που ηταν.
Η φυσικη θεση του Καριμ ειναι δευτερος επιθετικος και του Ολιβειρα ειναι κορυφη.Αυτο που λες εσυ και εφαρμοζει ο Μανολο ειναι το αντιθετο.Οπως και με τον Τανκοβιτς, σε καποιος δεν αρεσε οτι παιζει τοσο σημαντικο ρολο στην αποφαση του προπονητη για το αν θα παιξει η οχι τα τρεξιματα και ο δυναμισμος.Ποσο μαλλον τωρα που μιλαμε για την θεση του επιθετικου.Άλλα πρεπει να ειναι τα κριτηρια(κινηση,πασα,τεχνικη,μυαλο,κ.α.).Λεπτομερια αλλα σημαντικη.Βεβαια αυτη ειναι απλα η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποψη μου,για να το κανει ο Μανωλαρας .. κατι περισσοτερο ξερει!
Και οι δυο ειναι για την κορυφη της επιθεσης αλλα ο Ολιβειρα οταν παιζει με τον Καριμ οπως το ειδαμε και με την Αελ καλυτερα να παιζει λιγο πιο πισω να βοηθαει τα χαφ της ομαδας στο πρεσινγκ πανω στα αντιπαλα χαφ το οποιο το κανει πολυ καλα.
Με ολο το σεβασμο φιλε,αλλα 1ον ενα παιχνιδι με την τελευταια Λαρισα δεν ειναι για να βγαζεις συμπερασματα, 2ον ο Ανσαριφαρντ φυσικα και ειναι για κορυφη αλλα η φυσικη του θεση (αυτη που δηλωνει τουλαχιστον) ειναι 2ος επιθετικος,3ον πιστευω οτι σε αυτην την θεση πρεπει να βαζεις γνωμονα αλλα κριτηρια(επιθετικα) και οχι το πρεσινγκ..τουλαχιστον για Ελλαδα(Λαρισες και Αστερες)..θα δειξει η συνεχεια αν και δεν νομιζω να το ξανα δουμε πολλες φορες..(δυστυχως)
Άντε να δούμε φέτος, να τελειώσει το μαρτύριο... προσωπικά περιμένω πως και πως να δουλέψει το καλοκαίρι με παίκτες που θέλει (ελπίζω σε καλές μεταγραφές, δηλαδή σε θαύμα) και του χρόνου να δούμε μια κανονική ΑΕΚ...
Προσωπικά θα έδιωχνα το μισό ρόστερ που δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ και θα κοιτούσα για βασική άμυνα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και τέρμα εννοείται), βασικό χαφ καλύτερο από όσους έχουμε, σέντερ φορ καλύτερο από όσους έχουμε και ένα ακόμα εξτρέμ. Δηλαδή μιλάμε για 8 μεταγραφές εντεκάδας.
Του Γκαρσία του κάνεις αναπροσαρμογή τ καλοκαίρι στα 550.000€ και ρήτρα 10.000.000...
δεν χρειαζεται ρητρα..δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αν εχει ρητρα περιοριζουμε τα λεφτα που μπορουν να ερθουν?
Περιμένει νίκη 4-1 με 4 γκολ του Καρίμ...
Φαντάζομαι Τάνκο πίσω από Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ, στα φτερά Γκαρσία, Αλμπάνη και στα χάφ Μάνταλο με έναν σκύλο (Σιμάνσκι) και τρελαίνομαι. Δεν ξέρω πόσα θα φάμε αλλά σκέφτομαι ότι θα έχουμε την υψηλότερη δυνατή αυτοπεποίθηση. Η άμυνά μας ούτως ή άλλως δεν εμπνέει σιγουριά, παίζοντας φούλ το δυνατό χαρτί μας (επίθεση) θα μας δώσει την μεγαλύτερη πίστη στη νίκη.
περιθωριο αλλης γκελας δεν υπαρχει ορθολογικη εντεκαδα και σοβαρότητα για να κερδίσουμε
Τόσο κακος είναι ο Σάμπα που δεν μπορεί να παίξει ένα ημίχρονο εντός με τον αστέρα? Και αν είναι τότε τι τον κρατάμε ένα χρόνο ανενεργό και δεν πήγε κάπου να παίξει?
Κάτι άσχετο. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να πάρει η ΑΕΚ τα υπόλοιπα δικαιώματα του Γκαρσία. Έστω να φτάσει στο 80%. Με την εξέλιξη που έχει και να έρθει πρόταση αυτά που θα πάρει η ομάδα θα είναι αρκετά λιγότερα της αξίας του.