Ο Έντουαρτ Κόουλ και ο Κάρτερ Τσέιμπερς είναι δύο άντρες τρίτης ηλικίας που τους ενώνει το γεγονός ότι τους γίνεται διάγνωση για ανίατο καρκίνο και ότι «συγκατοικούν» στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Κατά τα άλλα, διαφέρουν σε όλα. Πολλά χρόνια πριν, ο Κάρτερ, ως πρωτοετής φοιτητής, είχε φτιάξει μία λίστα με τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει, να δει και να ζήσει πριν πεθάνει. Τώρα που το τέλος πλησιάζει αποφασίζει να κάνει μια νέα λίστα με ό,τι πιο τρελό (ακόμα και να πάνε στα Ιμαλάια) μαζί με τον Έντουαρτ.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Τζακ Νίκολσον και Μόργκαν Φριμαν, ο βραβευμένος με Έμμυ, Σον Χέιζ (Γουίλ και Γκρέις) και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Ρομπ Μόροου (Northern Exposure). Πρόκειται για μια ταινία-σπουδή στην ανδρική φιλία αλλά και στις ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής. Άνετα ο τίτλος θα μπορούσε να είαι «ποτέ δεν είναι αργά»!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
H ΕΠΙΘΥΜΙΑ είναι μία:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ---------------Και φέτος έφτασε η ώρα να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.. ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΕΛΟΣ!!!