Η Μάλαγα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας, μετά την ήττα 103-93 από την Μπαρτσελόνα, στον προημιτελικό.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει παράπονα από τη διαιτησία, με τον Φώτη Κατσικάρη να γίνεται έξαλλος και να αποβάλλεται, με δυο σερί τεχνικές ποινές, αφού στα 31.2" πριν το τέλος της παράτασης, δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Ντάριο Μπριθουέλα, πριν αυτός σουτάρει για τρεις -με στόχο να μειώσει στους δύο.
Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το αποτέλεσμα, ενώ άφησε αιχμές προς το διαιτητικό τρίο.
Όπως τόνισε ο προπονητής της Μάλαγα, Φώτης Κατσικάρης: "Είχαμε το τελευταίο σουτ, όπου έγινε φάουλ. Το βλέπετε και εσείς στην τηλεόραση. Ο Ντέβις του αρπάζει την φανέλα. Σίγουρα εκεί κρίθηκε το ματς. Θεωρώ πως οι διαιτητές μας χρωστάνε μία βολή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
